Τόσο για τη φημολογούμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, όσο και για τη δικαστική υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκημίλησε ο Γιώργος Μουκίδης. Ο δημιουργός, που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τη σημερινή μουσική σκηνή, αλλά και για την απουσία καλλιτεχνών του βεληνεκούς του Νότη Σφακιανάκη.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Γιώργος Μουκίδης δήλωσε αρχικά: «Ο Νότης Σφακιανάκης έχει κάτι που δεν έχουν οι υπόλοιποι τραγουδιστές. Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα, δύσκολα θα τον δούμε να επιστρέφει στις πίστες. Υπάρχουν καλά καινούρια παιδιά, αλλά ανάλογου βεληνεκούς δεν νομίζω».
Δείτε το βίντεο
Σχολιάζοντας την πορεία της ελληνικής δισκογραφίας, έκανε μια παρομοίωση με το ποδόσφαιρο: «Όταν παλιά έπαιζε "βασική ομάδα" μπάλα ο Στράτος Διονυσίου, ο Κόκκοτας… ο "πάγκος" ήταν ο Πλούταρχος, ο Σφακιανάκης, ο Γονίδης και τα λοιπά. Όταν τελείωσαν τη "μπάλα" οι μεγάλοι, έπαιξαν οι επόμενοι. Αν δούμε αυτή τη στιγμή ποιοι είναι στον "πάγκο", θα κλαίμε».
Αναφερόμενος στην τωρινή εικόνα της ελληνικής μουσικής σκηνής, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. «Τελευταία προσγειώνονται στην ελληνική δισκογραφία κάτι πράγματα σαν UFO και τραγουδιστικά και δημιουργικά. Ακούμε πολλά κουλά και παράξενα, χωρίς συντακτικό και ό,τι να ’ναι. Φάτε τους, εγώ αρνούμαι», σχολίασε.
Τέλος, ερωτηθείς για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την οικογένειά του, με αφορμή τον εγκλεισμό του τραγουδιστή στο Δρομοκαΐτειο, ο Γιώργος Μουκίδης τόνισε: «Δεν είναι χοντρό να σε βάλουν "μέσα" οι δικοί σου; Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορεί να πληγεί ο Γιώργος από αυτή την υπόθεση, το έχει ξεχάσει κιόλας ο κόσμος».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας