Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην αρχή της καριέρας της μίλησε η Χριστίνα Παππά, αποκαλύπτοντας πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.
Η ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό «Λοιπόν» πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό βιντεοταινιών, χωρίς ωστόσο, να τον κατονομάζει. «Σίγουρα με έχουν φλερτάρει και έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες, εννοείται. Όταν ήμουν μικρή, με κάποιον παραγωγό, δεν θα πω το όνομά του, το έχω ξαναπεί, για βιντεοταινίες, το βράδυ μου χτυπούσε την πόρτα», είπε χαρακτηριστικά.
Περιγράφοντας το περιστατικό, ανέφερε: «Είχαμε γυρίσει μόνο δύο σκηνές με ηλιοβασίλεμα σε ένα νησί. Μια άλλη τότε μοντέλο-ηθοποιός συνέχισε τη συνεργασία, εγώ σηκώθηκα και έφυγα με το πρώτο καράβι».
Σε ερώτηση για το αν υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση, η Χριστίνα Παππά απάντησε ξεκάθαρα: «Ναι, ναι. Ήμουν τότε φρέσκια στη δουλειά, ήταν ο πρώτος μου χρόνος. Και πάρα πολύ μικρή. Οπότε καταλαβαίνεις, ήρθαν και οι ανησυχίες και οι φόβοι. Έχουν συμβεί διάφορα, και όχι μόνο από τον χώρο των ηθοποιών. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις και από εξωκαλλιτεχνικό κόσμο».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.