Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην αρχή της καριέρας της μίλησε η Χριστίνα Παππά, αποκαλύπτοντας πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.
Η ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό «Λοιπόν» πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό βιντεοταινιών, χωρίς ωστόσο, να τον κατονομάζει. «Σίγουρα με έχουν φλερτάρει και έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες, εννοείται. Όταν ήμουν μικρή, με κάποιον παραγωγό, δεν θα πω το όνομά του, το έχω ξαναπεί, για βιντεοταινίες, το βράδυ μου χτυπούσε την πόρτα», είπε χαρακτηριστικά.
Περιγράφοντας το περιστατικό, ανέφερε: «Είχαμε γυρίσει μόνο δύο σκηνές με ηλιοβασίλεμα σε ένα νησί. Μια άλλη τότε μοντέλο-ηθοποιός συνέχισε τη συνεργασία, εγώ σηκώθηκα και έφυγα με το πρώτο καράβι».
Σε ερώτηση για το αν υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση, η Χριστίνα Παππά απάντησε ξεκάθαρα: «Ναι, ναι. Ήμουν τότε φρέσκια στη δουλειά, ήταν ο πρώτος μου χρόνος. Και πάρα πολύ μικρή. Οπότε καταλαβαίνεις, ήρθαν και οι ανησυχίες και οι φόβοι. Έχουν συμβεί διάφορα, και όχι μόνο από τον χώρο των ηθοποιών. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις και από εξωκαλλιτεχνικό κόσμο».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.