Ο Τάσος Κωστής βιώνει μια βαρύτατη απώλεια, καθώς έχασε τη σύζυγό του.
Όπως μετέφερε η εκπομπή «Πρωινό», πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη σύζυγος του ηθοποιού, Μαριάννα, η οποία τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα και ο ίδιος ο ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν τη βαριά ασθένεια, την οποία όμως και τελικά κατάφερε να ξεπεράσει.
Το ζευγάρι μοιραζόταν 44 χρόνια κοινής πορείας και έχει έναν γιο.
Δείτε το βίντεο
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη δική του περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο, την ίασή του, αλλά και στο πώς η σύζυγός του του είχε συμπαρασταθεί σε αυτή την περιπέτεια. Παράλληλα, είχε αποκαλύψει ότι και η ίδια δυστυχώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο.
Χαρακτηριστικά, είχε δηλώσει: «Έπαθε η γυναίκα μου το ίδιο πράγμα και το παλεύουμε. Αυτό μας έτυχε και οφείλουμε να παλέψουμε. Δεν τα παρατάμε. Είναι πιο δύσκολο από την έξω μεριά. Όταν είσαι πάσχων, βγαίνεις από τα χειρουργεία και δεν καταλαβαίνεις τίποτα».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.