Η παίκτρια των Μπλε αναφέρθηκε στις φιλίες της αντιπάλου της, τονίζοντας πως ο Αλέξης Παππάς και η Κατερίνα Δαλάκα δεν την συμπαθούν.
Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Χρύσα είπε: «Δεν είμαι στην καλύβα των Κόκκινων, αλλά δεν χρειάζεται να είμαι εκεί για να καταλάβω ότι Παππάς και Δαλάκα δεν συμπαθούν την Ασημίνα. Είναι φως φανάρι».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czxy2aynjzch)
Στη συνέχεια, εξήγησε πως πολλές φορές τους έχει δει να διακόπτουν τη συζήτησή τους, όταν πηγαίνει κοντά τους η Ασημίνα.
«Είμαι στην αντίπαλη ομάδα και το έχω καταλάβει πάρα πολλές φορές. Πάρα πολλές φορές, κάνουν πηγαδάκια, πάει η Ασημίνα εκεί κι αλλάζουν συζήτηση. Εγώ απορώ πώς δεν το έχει καταλάβει η Ασημίνα ή αρνείται να το καταλάβει», δήλωσε.
Τέλος, ανέφερε: «Η Ασημίνα παρ' όλα αυτά στενοχωρήθηκε, γύρισε κι είπε ότι "έχω φίλους και τελικά όντως δεν έχω φίλους". Για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο, αλλά δεν ρίχνω φταίξιμο ούτε στον ένα, ούτε στον άλλο, γιατί ίσως κι εκείνοι κάτι έχουν δει αντίστοιχα».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.