Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ανέφερε πώς έχει εκείνη στο μυαλό της την ημέρα του γάμου της. Απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στο «Happy Day».
«Έχω στο μυαλό μου την ημέρα του γάμου ως ένα πάρτι. Οπότε, πιο πολύ έχω σκεφτεί πώς θα έκανα αυτό το πάρτι, παρά το νυφικό και τα υπόλοιπα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czu45zhlmo5l)
Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τους μέχρι τώρα, συντρόφους της.
«Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, αλλά δεν είναι προγραμματισμένο κάποιο πάρτι. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε σύντροφος στη ζωή μου που να μου έβγαλε το να παντρευτούμε», εξήγησε.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.