Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» και υποδύεται τον ρόλο του Μαθιού, δημοσίευσε μια φωτογραφία για να ευχηθεί στη γυναίκα του, με την οποία γνωρίστηκε το 2015 στο θέατρο και μοιράζονται μια κόρη.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Χρόνια πολλά για του Κωσταντίνου και Ελένης αλλά ειδικά σε σένα».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας