Βραζιλία: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πρόεδρος Μισέλ Τεμέρ
Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι παρουσίασε έντονους πόνους στο ουρικό σύστημα
Στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις και αδιαθεσία μεταφέρθηκε ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τεμέρ, ο οποίος πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι πάσχει από πρόβλημα στην καρδιά.
Ο 77χρονος πολιτικός είχε διαγνωστεί με πρόβλημα στεφανιαίας νόσου και είχε ακολουθήσει αγωγή μερικής απόφραξης.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ στη Βραζιλία, ο Τεμέρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πρόβλημα και έντονες ενοχλήσεις στο ουρικό σύστημα.
Ο πρόεδρος υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο, ενώ στη βουλή ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση για τις υποθέσεις διαφθοράς.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους