Βίντεο-σοκ: Έπαιζε με τη φωτιά και «πυρπόλησε» κατά λάθος τους όρχεις του

Βίντεο-σοκ: Έπαιζε με τη φωτιά και «πυρπόλησε» κατά λάθος τους όρχεις του

Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο views

Βίντεο-σοκ: Έπαιζε με τη φωτιά και «πυρπόλησε» κατά λάθος τους όρχεις του
Εξαιρετικά ατυχή κατάληξη είχε το κόλπο που θέλησε να εκτελέσει ένας νεαρός Κινέζος μπροστά στην κάμερα, βάζοντας φωτιά σε ένα ποτήρι με οινόπνευμα και φέρνοντάς το κοντά στο στόμα του, δήθεν για να το πιει.

Σε ένα βίντεο-σοκ που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, ο άτυχος άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, φαίνεται αρχικά να εκτελεί ένα εντυπωσιακό κόλπο, «πιάνοντας» τις φλόγες με το χέρι του για να ανάψει το τσιγάρο του. 

Στη συνέχεια, με... άνετο ύφος, αρπάζει το ποτήρι με το φλεγόμενο οινόπνευμα και το φέρνει κοντά στο στόμα του, δήθεν για να το πιει. Ωστόσο, εκείνη ακριβώς τη στιγμή το αναμμένο οινόπνευμα χύνεται πάνω στον καβάλο του, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά το παντελόνι του και ο ίδιος να αρχίσει να σφαδάζει από τους πόνους.

Κλείσιμο
Αμέσως σπεύδει να τον βοηθήσει ένας φίλος του, ο οποίος καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να σβήσει τη φωτιά με τα χέρια του και οι δύο άνδρες εξαφανίζονται από το πλάνο, ενώ κάποιος ακούγεται να φωνάζει «Νερό, ρίξτε πάνω νερό!».

Το βίντεο, το οποίο αναδημοσιεύτηκε σήμερα από δεκάδες ιστότοπους, έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο views ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η ταυτότητα του νεαρού ούτε η τύχη του μετά το ατύχημα. Δεν λείπουν ωστόσο και οι καχύποπτοι που υποστηρίζουν ότι το βίντεο αποκλείεται να είναι αληθινό, αφού κανείς δεν είναι τόσο... ανόητος ώστε να κάνει αστειάκια με ένα αναμμένο ποτήρι οινόπνευμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης