Ο Πούτιν εμφανίστηκε ξανά μετά από 11 μέρες!

Ο Πούτιν εμφανίστηκε ξανά μετά από 11 μέρες!

Κοινή εμφάνισή του με τον Κιργίζιο πρόεδρο - «H ζωή θα ήταν βαρετή χωρίς κουτσομπολιό», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος από την Αγία Πετρούπολη στους δημοσιογράφους σχολιάζοντας τα σενάρια περί ασθένειάς του

Ο Πούτιν εμφανίστηκε ξανά μετά από 11 μέρες!
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν επανεμφανίστηκε έπειτα από 11 ημέρες εξαφάνισής του από τον δημόσιο βίο οι οποίες τροφοδότησαν διάφορα σενάρια περί ασθένειάς του και όχι μόνο. Η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες από τις συνομιλίες που είχε σήμερα στην Αγία Πετρούπολη με τον ομόλογό του από την Κιργιζία για να κλείσει το στόμα σε όλους όσοι ισχυρίζονταν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου...

«H ζωή θα ήταν βαρετή χωρίς κουτσομπολιό», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος από την Αγία Πετρούπολη στους δημοσιογράφους σχολιάζοντας τα σενάρια περί ασθένειάς του. Για την εφημερίδα «The Moscow Times», o ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ήταν άνετος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αν και χλωμός... 

Και τι δεν ακούστηκε αυτές τις μέρες... Ο Ρώσος πρόεδρος έχει σοβαρό πόνο στη μέση γεγονός που τον υποχρέωσε να παραμείνει στο κρεβάτι ή μήπως τον έχουν απαγάγει; Είχε πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης ή μήπως είχε καρκίνο; Ή απλά συνόδευσε την αγαπημένη του και κατά 30 χρόνια νεότερη του, Αλίνα Καμπάεβα στην ελβετική μαιευτική κλινική "Sant' Anna" για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους; Αυτά είναι ορισμένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Κλείσιμο


Ακόμα και τα ρωσικά ΜΜΕ διερωτώνται για τους λόγους εξαφάνισης από τον δημόσιο βίο του Ρώσου προέδρου την ώρα που αυστριακή εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν υποφέρει από σοβαρούς πόνους στη μέση κι ότι ένας διάσημος ορθοπεδικός από την Βιέννη μετέβη στην Μόσχα για να ανακουφίσει τον Ρώσο πρόεδρο.



Η αναβολή της επίσκεψής του στο Καζακστάν την περασμένη Παρασκευή ενίσχυσε τις φήμες που διέρρευσαν από αξιωματούχους του Καζακστάν, σύμφωνα με τις οποίες ο Ρώσος πρόεδρος είναι άρρωστος.

Το γεγονός ότι μαζί με τον Πούτιν «εξαφανίστηκε» και η ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα τις ίδιες ημέρες πυροδότησε τα σενάρια περί πατρότητας.



Ελβετικά ΜΜΕ υποστήριζαν την περασμένη Παρασκευή ότι η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι. Για τα γερμανικά ΜΜΕ, Πούτιν και Καμπάεβα έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ έσπευσε να διαψεύσει τα περί πατρότητας ενώ νωρίτερα, είχε χαρακτηρίσει ανοιξιάτικες τρέλες τις διαρροές από το Καζακστάν περί ασθένειας του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης