Η μεγάλη στρατιωτική δύναμη που είχε βάλει ως σκοπό να καταλάβει την πόλη του Τικρίτ, έχοντας ως βοήθεια σιίτες πολεμιστές, ανακοίνωσε σήμερα πως απελευθέρωσε την πόλη, από την κατοχή του ISIS, μετά από 10 μέρες πολιορκίας.
Ένας εκπρόσωπος από τις τοπικές φυλές, αποκάλυψε πως ο στρατός κατάφερε να φτάσει στο κέντρο της γενέτειρας του Σαντάμ Χουσεΐν, μετά από πολύ σφοδρές συγκρούσεις, στις οποίες σκοτώθηκαν δεκάδες πολεμιστών της εξτρεμιστικής οργάνωσης.
Ένας υψηλόβαθμος στρατιωτικός του στρατού είπε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων πως: «Αυτή τη στιγμή διεξάγουμε μάχες για να απελευθερώσουμε τη γειτονιά Κεντισίγια», δείχνοντας πως από την Τετάρτη το πρωή η μάχη συνεχιζόταν στη συγκεκριμένη περιοχή.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»