Οδήγησε το... αεροπλάνο του μέχρι τη διπλανή παμπ

Οδήγησε το... αεροπλάνο του μέχρι τη διπλανή παμπ

Πήρε το αεροσκάφος και πήγε για ποτό

Οδήγησε το... αεροπλάνο του μέχρι τη διπλανή παμπ
Άνδρας στην Αυστραλία, πήρε το ιδιωτικό του αεροσκάφος, και πήγε να πιει ένα ποτό σε μια γειτονική παμπ.

Το αστείο της υπόθεσης δεν είναι πως ο εν λόγω κύριος, μπήκε στο αεροσκάφος του, ώστε να πάει να απολαύσει το μεσημεριανό ποτό του, σε κάποια άλλη πόλη, ή ακόμα και σε άλλη χώρα. Αυτό που έκανε ήταν να πάρει τα κλειδιά του, να οδηγήσει (!) στον κεντρικό δρόμο της κωμόπολης Νιούμαν, της Δυτικής Αυστραλίας, να το παρκάρει κοντά στην τοπική παμπ και να μπει ατάραχος μέσα!

Η αστυνομία, φυσικά και δεν άφησε το συμβάν να περάσει έτσι και μόλις βρήκε τον οδηγό, του έκανε τις κατάλληλες ερωτήσεις. Το αεροπλάνο, ήταν παρκαρισμένο έξω από το τοπικό ξενοδοχείο με τον κινητήρα αναμμένο και τα φτερά να λείπουν, συνεπώς η κίνησή του γινόταν μόνο με τα πετάλια. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος της αστυνομίας αυτή η ενέργεια «ήταν κάτι πολύ ηλίθιο» γιατί εκείνη την ώρα «γυρνούσαν παιδιά από το σχολείο και μπορούσε η κατάσταση να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Το μόνο που χρειαζόταν είναι ένα δυνατό φύσημα αέρα, καθώς, χωρίς τα φτερά, το αεροσκάφος δεν είναι σταθερό».

«Ο κόσμος το θεώρησε κάπως αστείο, αλλά ήταν πολύ επικίνδυνο και εμείς δεν χαρήκαμε πολύ» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, που τόνισε, πως παρά το γεγονός πως έψαξαν τους κανονισμούς του ΚΟΚ, πιθανότατα οι κατηγορίες που θα απαγγελθούν στον παραβάτη, θα είναι σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα. «Θα υπέθετα πως θα υπάρχει κάποια κατηγορία, του Ποινικού Κώδικα που θα ταιριάζει. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα απαγγελθούν κατηγορίες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης