Στο Μαϊάμι βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Μάριο Μπαλοτέλι μαζί με τη σύντροφό του, Φανί (που κλέβει την παράσταση ξανά) και παίρνει... δυνάμεις για την επόμενη σεζόν.
Όπου δυνάμεις, βάλτε πέραν της ξεκούρασης και κανένα τσιγάρο που και που καθώς ο Ιταλός επιθετικός «πιάστηκε» απ' τους φωτογράφους να καπνίζει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του, με τη σύντροφό του, Φανί.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.