Τούρκος παλαιστής αποκαλεί «σκυλιά» Έλληνες και Αρμένιους!

Τούρκος παλαιστής αποκαλεί «σκυλιά» Έλληνες και Αρμένιους!

Ρίζα Καγιάαλπ: «Ντροπή σας προδότες, που αφήσατε την πλατεία σε Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά»

Τούρκος παλαιστής αποκαλεί «σκυλιά» Έλληνες και Αρμένιους!
Πολύς θόρυβος γίνεται τις τελευταίες ώρες, εν μέσω της διεξαγωγής των Μεσογειακών Αγώνων στην Τουρκία, γύρω από ένα σχόλιο που ανάρτησε στο φερόμενο ως λογαριασμό του στο Twitter ο σημαιοφόρος της τουρκικής ομάδας στην τελετή έναρξης, Ρίζα Καγιάαλπ.

Ο Τούρκος παλαιστής φέρεται να έγραψε σχετικά με τις διαδηλώσεις που γίνονται (και) στην πλατεία Ταξίμ τις τελευταίες εβδομάδες: «Ντροπή σας προδότες, που αφήσατε την πλατεία σε Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Λίγο αργότερα το εν λόγω σχόλιο διαγράφηκε, ενώ ο αθλητής έσπευσε να δηλώσει ότι δεν του ανήκει ο συγκεκριμένος λογαριασμός. Ωστόσο, η αντίδραση της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες υπήρξε έντονη.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος διαμαρτυρήθηκε επίσημα στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, ενώ παρέμβαση έκανε και ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, με την ιδιότητα του γενικού γραμματέα της Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Οι Τούρκοι, μολονότι απέφυγαν να σχολιάσουν το συμβάν, απέσυραν τον αθλητή από τους αγώνες, μολονότι είχε προλάβει να αγωνιστεί στην κατηγορία του, κατακτώντας μάλιστα και το χρυσό μετάλλιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης