O Oλυμπιακός έγραψε ιστορία σε μια ονειρική βραδιά για τον κόσμο του, κατακτώντας το τρόπαιο του Conference League και έτσι έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σηκώνει ευρωπαϊκό τίτλο. Οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν στον... φλεγόμενο Πειραιά και αποθεώθηκαν από χιλιάδες κόσμου.
Ο Ντάνιελ Ποντένσε έκλεψε την παράσταση, αφού μέσω Instagram Story προσκάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γιορτάσει με την υπόλοιπη ομάδα, γράφοντας: «Έλαααα ρε. Πού είσαι; Έλα να γιορτάσουμε».
Σε άλλες αναρτήσεις του ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ανήρτησε φωτογραφίες από το πάρτι που στήθηκε μέχρι το πρωί ανάμεσα στις οποίες και μια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παρακολουθεί συγκινημένος τις εκδηλώσεις λατρείας των ερυθρόλευκων οπαδών.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.