Γιώργος Τσίπρας: Η δική μας κυβέρνηση πέτυχε τη μεγαλύτερη εφαρμογή του Μνημονίου

Γιώργος Τσίπρας: Η δική μας κυβέρνηση πέτυχε τη μεγαλύτερη εφαρμογή του Μνημονίου

«Θα προτιμούσα να μη φτάσουμε τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο αλλά αυτό είναι ένα ενδεχόμενο. Έχουμε όμως περισσότερα περιθώρια σε σχέση με πέρυσι» δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Τσίπρας: Η δική μας κυβέρνηση πέτυχε τη μεγαλύτερη εφαρμογή του Μνημονίου
«Δεν υπήρξε μεγαλύτερη επιτυχία στην εφαρμογή του προγράμματος στα μνημονιακά χρόνια» δήλωσε το πρωί το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  
Γιώργος Τσίπρας υποστηρίζοντας ότι ακριβώς γι' αυτό δεν θα πρέπει να ζητούνται παράλογα μέτρα από την Ελλάδα.

Μιλώντας για την
αξιολόγηση
Κλείσιμο
ο κ. Τσίπρας είπε ότι «έχουμε να επιλέξουμε σε δύο πράγματα: το να καθυστερήσει το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης έχει κόστος γιατί κινδυνεύει να υπονομευθεί η αναπτυξιακή πορείας της χώρας αλλά και μια συμφωνία με σκληρά μέτρα θα υπονομεύσει ακόμα περισσότερο την αναπτυξιακή πορεία της χώρας».

«Δεν θέλουμε μια πολύ κακή συμφωνία όπως θέλει η αξιωματική αντιπολίτευση. Πρόκειται για μια συνολική διαπραγμάτευση αλλά το μείγμα δεν μπορεί να είναι μια χειρότερη κατάσταση για τον κόσμο» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον κίνδυνο η διαπραγμάτευση να φτάσει μέχρι τον Απρίλιο είπε ότι «θα προτιμούσα να μη φτάσουμε τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο αλλά αυτό είναι ένα ενδεχόμενο. Έχουμε όμως περισσότερα περιθώρια σε σχέση με πέρυσι».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ είπε ότι «η εκτίμηση μου είναι ότι περίπου θα εξαντλήσουμε την τετραετία» προσθέτοντας λίγο αργότερα ότι «δεν έχουμε κομματικό λόγο να κάνουμε εκλογές και νομίζω ότι θα καταφέρουμε».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης