Κι όμως το λαχούρι πουκάμισο του Γιάνη κάνει 285 ευρώ

Κι όμως το λαχούρι πουκάμισο του Γιάνη κάνει 285 ευρώ

Βρετανικής εταιρείας που εδρεύει στο Μπράιτον το α-λα Φλωρινιώτη πουκάμισο του τέως ΥΠΟΙΚ 

Κι όμως το λαχούρι πουκάμισο του Γιάνη κάνει 285 ευρώ
Διέλυσε την οικονομία, έφτασε την χώρα στα πρόθυρα ενός Grexit υπονόμευσε τη διαπραγμάτευση, αποκαλύπτοντας το σχέδιο του για υποκλοπή ΑΦΜ και δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος, όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι τόσο... χαλαρός που πήγε με λαχούρι πουκάμισο στη Βουλή. 

Το εν λόγω πουκάμισο δε, είναι τόσο ιδιαίτερο που κάποιος θα το σκεφτόταν να το φορέσει ακόμα και αν επρόκειτο να πάει στη παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του. 

Βέβαια ο τέως υπουργός μπορεί να κόντεψε να... ρίξει το Twitter με τα σχόλια για την αισθητική του ρούχου του, με τους χρήστες να τον παρομοιάζουν ακόμα και με τον συνονόματό του Γιάννη (με δύο νι) Φλωρινιώτη -γνωστό για τις extreme εμφανίσεις του,  όμως η... πικρή αλήθεια είναι πως αυτό το πουκάμισο το έχει... χρυσοπληρώσει. 

Κλείσιμο
Τι αν κι αν στα social media οι περισσότεροι υποστήριζαν πως πρόκειται για κάποιο φθηνό κομμάτι άγνωστης εταιρείας; O Γιάνης τους ξεγέλασε όλους. 

Το πουκαμισάκι του τέως υπουργού κοστίζει 285 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε. Πρόκειται για ρούχο της εταιρείας Peggs and Son που εδρεύει στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης