Νεκρός ο ηθοποιός του «Τζάκι Μπράουν», Ρόμπερτ Φόρστερ, στα 78 του χρόνια

Νεκρός ο ηθοποιός του «Τζάκι Μπράουν», Ρόμπερτ Φόρστερ, στα 78 του χρόνια

«Εφυγε» εχθές μετά από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου - Ο ρόλος του στο «Τζάκι Μπράουν» του είχε χαρίσει την πρώτη και μοναδική του υποψηφιότητα για Όσκαρ

Forster
Ο Ρόμπερτ Φόρστερ, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος «καρατερίστας» που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Τζάκι Μπράουν» του Ταραντίνο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει το Variety, ο Φόρστερ, που είχε εμφανιστεί σε πάνω από 100 ταινίες στη ζωή του, απεβίωσε μετά από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου εχθές, Παρασκευή, στο Λος Άντζελες.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε δημιουργήσει τον χαρακτήρα του Μαξ Τσέρι στο «Τζάκι Μπράουν» έχοντας τον Φόρστερ κατά νου και ο ρόλος αυτός του χάρισε την πρώτη (και μοναδική) του υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Robert Forster full interview


Πιο πρόσφατα, ο Φόρστερ υποδύθηκε εκ νέου τον ρόλο του «Εντ» από το «Breaking Bad» στην πολυαναμενόμενη ταινία «El Camino», η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή, και εμφανίστηκε στο «Amazing Stories» του Στίβεν Σπίλμπεργκ kai to «Werewolf.

Κλείσιμο
Ο Ντέιβιντ Λιντς είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό με το χαρακτηριστικό, ταλαιπωρημένο πρόσωπο, στο «Μullholand Dr.» και στο reboot του «Twin Peaks», όπου ο Φόρστερ υποδύθηκε τον ρόλο του Σερίφη Φρανκ Τρούμαν.

Jackie Brown | ‘It Could Work’ (HD) - Pam Grier, Robert Forster | MIRAMAX
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης