Παράνοια για τον Ντάνο: Ως... εθνικός ήρωας φτάνει στη Σκιάθο ο Αγγελόπουλος!

Παράνοια για τον Ντάνο: Ως... εθνικός ήρωας φτάνει στη Σκιάθο ο Αγγελόπουλος!

Μετά την αφίσα με τον Παπαδιαμάντη, τώρα έρχεται και μπλουζάκι για τον νικητή του «Survivor», που αναμένεται στο νησί του σαν... Ολυμπιονίκης!

Παράνοια για τον Ντάνο: Ως... εθνικός ήρωας φτάνει στη Σκιάθο ο Αγγελόπουλος!
Συνεχίζεται, με αμείωτη ένταση, η... παράνοια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σκιάθο, όπου αναμένεται σήμερα το βράδυ ο νικητής του Survivor
.

Και αν νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, που τα τελευταία 24ωρα ζει και αναπνέει για τον Ντάνο, όχι, δεν τα είδαμε!

Κλείσιμο
Μετά την περίφημη αφίσα από την «Επιτροπή Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Σκιάθου», όπου η... φάτσα του Ντάνου δεσπόζει κάτω από το σκίτσο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, έρχεται τώρα και νέο χτύπημα. Έτοιμα είναι λοιπόν τα μπλουζάκια με το logo «Survivor Keep Calm And Meet Danos in Skiathos», τα οποία πωλούνται ήδη σε μαγαζιά του νησιού, λίγες ώρες πριν από την έλευση του Αγγελόπουλου στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Μια έλευση, που φαντάζει περισσότερο ως υποδοχή εθνικού ήρωα στον νικητή ενός reality από μια κοινωνία που έχει βυθιστεί βαθιά στον εθισμό του Survivor.

Την ώρα που διαλύονται τα πάντα, ο Ντάνος απολαμβάνει, ως άλλος «μονομάχος», τον προσωπικό του θρίαμβο, εξασφαλίζοντας συμβόλαια χιλιάδων ευρώ και εισπράττοντας στον μέγιστο βαθμό την παράνοια που έχει καταλάβει τους θαυμαστές του. Αυτούς, δηλαδή, που ούρλιαζαν έξω από τον ΣΚΑΙ την ημέρα που παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως νικητής, αυτούς που θα συγκεντρωθούν σε λίγη ώρα για να τον υποδεχτούν ως φαινόμενο.

Φαινόμενο αυτός, σημεία των καιρών οι εκστασιασμένοι οπαδοί του....      
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης