Γιώργος Μαυρίδης: «Θα μπορούσα να κάνω παιδί με μια φίλη και να είμαστε πάντα αγαπημένοι»

Γιώργος Μαυρίδης: «Θα μπορούσα να κάνω παιδί με μια φίλη και να είμαστε πάντα αγαπημένοι»

Σκοπεύει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια;

Γιώργος Μαυρίδης: «Θα μπορούσα να κάνω παιδί με μια φίλη και να είμαστε πάντα αγαπημένοι»
Ο Γιώργος Μαυρίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι, είπε πως θα έχει πάντα δίπλα του τη σκυλίτσα του, Μόλι, ακόμα κι όταν παντρευτεί και κάνει παιδιά.

Ωστόσο, ένα κομμάτι του εαυτού του δεν θέλει καθόλου να κάνει οικογένεια και ένα άλλο, να δημιουργήσει μία πολύ ωραία οικογένεια
. «Θέλω και τα δύο. Να μην κάνω καθόλου οικογένεια και να κάνω μια ωραία οικογένεια. Δεν ξέρω πώς θα βρω τη λύση. Προφανώς και με φοβίζει η προοπτική να δεσμευτώ με μια γυναίκα για όλη μου τη ζωή, γιατί όταν θέλεις να κάνεις παιδιά, θέλεις να βρεις μια γυναίκα που σου ξυπνάει το “για πάντα”. Δεν πας να κάνεις οικογένεια, για να χωρίσεις και να πεις “είμαι ακόμα ένας που χώρισε»

Θα ήθελε να κάνει οικογένεια ακόμα και αν ο έρωτας και το πάθος κάποια στιγμή «ξεφτίσουν»;
Κλείσιμο
«Αν νιώσω πως είμαι με μια γυναίκα που ταιριάζουμε στη σκέψη και μπορούμε να μεγαλώσουμε με αγάπη σε αυτή την κοινωνία έναν ή περισσότερους αξιόλογους ανθρώπους, ναι, θα το έκανα. Ακόμα κι αν ήταν μια λίγο διαφορετική μορφή οικογένειας. Δεν θα ήθελα να είμαι με μια γυναίκα, να το παίζω πιστός και να γυρνάω δεξιά και αριστερά. Είναι θέμα δικό μου αν θα μου σκάσει αυτός ο έρωτας ζωής. Διαφορετικά, θα μπορούσα να κάνω και παιδί με μια φίλη, με την οποία θα είμαστε πάντα αγαπημένοι»,
απαντά.

Πώς δεν έχει βγει κάποια σχέση του στη δημοσιότητα; «Και νομίζω πως ούτε και πρόκειται. Το θεωρώ λίγο μαλ***α. Δεν το επιτρέπω να συμβεί, γιατί όταν έχεις σχέση με μια κοπέλα τέσσερις πέντες μήνες και δεν προχωρήσει, δεν είναι ωραίο να βγει προς τα έξω. Αν θες να προστατεύσεις τη ζωή σου, μπορείς. Επίσης, όλοι ξέρουμε πώς βγαίνουν προς τα έξω οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες. Μου φαίνεται αδιανόητο να παίρνεις τηλέφωνο πως θα είσαι σε ένα εμπορικό κέντρο, για να έρθουν να σε τραβήξουν φωτογραφίες δήθεν τυχαία».


Μάλιστα αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη, που ουδέποτε έχει θεαθεί σε φωτογραφίες με τη σύντροφο και μητέρα της κόρης του. «Καλά κάνει, μπράβο του. Έχω άπειρο respect στον Κανάκη σε αυτό το θέμα. Τον σέβομαι γιατί δίνει πάντα στίγμα με τη δουλειά του και έχει τα α***δια να μη δίνει καμία συνέντευξη τα τελευταία χρόνια, να μην πηγαίνει πουθενά καλεσμένος και να είναι Νο1 η εκπομπή του. Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω ακόμα αυτό, πρέπει να μιλήσω για να προωθήσω την εκπομπή. Προφανώς δεν κρίνεται το πόσο καλά θα πάει η εκπομπή από το αν θα μιλήσω στα Μέσα, αλλά βοηθά το να ακουστεί. Μακάρι, αν συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά, να έχω κι εγώ αυτή την πολυτέλεια. Τον ζηλεύω για αυτό τον Κανάκη, με την καλή έννοια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης