Ένα απροόπτο είχε η Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της στο «Hotel Ερμού». Η Ελληνίδα σταρ υποδέχτηκε επάνω στη σκηνή τη Δέσποινα Μοιραράκη με την οποία γνωρίζονται και είναι φίλες. Τότε ανέβηκε επάνω στη σκηνή, ο γνωστός make up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και της ζήτησε επίμονα να του δώσει ένα φιλί.
«Θα κάνουμε συζήτηση τώρα; Όχι! Δεν με εμπνέεις να σου δώσω φιλάκι! Θες να τσακωθούμε τώρα; Κατέβα κάτω!», του είπε η Άννα Βίσση εμφανώς ενοχλημένη.
Στη συνέχεια μάλιστα ζήτησε τη βοήθεια των συνεργατών της: «Κατέβα κάτω αγάπη μου! Κατέβα, κατέβα! Έχω δουλειά! Παρακαλώ παιδιά!».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.