Θρίλερ με την Sinead O'Connor - Βρέθηκε μετά από αστυνομικές έρευνες

Θρίλερ με την Sinead O'Connor - Βρέθηκε μετά από αστυνομικές έρευνες

Υπήρχαν έντονες ανησυχίες για τη ζωή της καθώς έχει αυτοκτονικές τάσεις - Άγνωστο το που εντοπίστηκε και τι της συνέβη - Τι έγραψε στο τελευταίο της μήνυμα στο Facebook

Θρίλερ με την Sinead O'Connor - Βρέθηκε μετά από αστυνομικές έρευνες
Έπειτα από την αναστάτωση που προκλήθηκε και τον συναγερμό που σήμανε στις αστυνομικές αρχές στο Σικάγο των ΗΠΑ, έγινε γνωστό πως η σπουδαία τραγουδίστρια Σινέιντ Ο' Κόνορ, η οποία αγνοούνται από την Κυριακή, βρέθηκε τελικά και είναι καλά στην υγεία της.

Η  Ο' Κόνορ
εξαφανίστηκε, ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό της στην περιοχή Γουιλμέτ στο Σικάγο, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πού εντοπίστηκε και κάτω από ποιες συνθήκες, ενώ οι αστυνομικές αρχές εξέφραζαν έντονες ανησυχίες για τη ζωή της, επισημαίνοντας πως έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ιστότοπο ΤΜΖ, ο οποίος αποκάλυψε πρώτος το θάνατο του Prince, άγνωστος κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι η Ιρλανδή τραγουδίστρια δεν επέστρεψε από τη βόλτα με το ποδήλατο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό της.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο η τραγουδίστρια είχε δεχθεί ιατρική βοήθεια έπειτα από μήνυμα που είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook δηλώνοντας στην οικογένειά της
ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Πήρα υπερβολική δόση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις το σεβασμό», είχε γράψει ανακοινώνοντας ότι είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή της, έπειτα από τη ρήξη των σχέσεών της με συγγενικά της πρόσωπα, εκ των οποίων και τα παιδιά της.

Το τελευταίο μήνυμα στο Facebook

Την ίδια ώρα, στο τελευταίο μήνυμα που ανήρτησε την ημέρα της εξαφάνισής της, απευθυνότα στον γιο της Τζέικ, ζητώντας του να προσέχει τον αδελφό του, να μην τον εγκαταλείψει και τονίζοντάς του να προσλάβει ένα δικηγόρο.

«Μην εγκαταλείψεις τον αδελφό σου ή κάποιο από τα άλλα μωρά μου ξανά. Αυτό που έκανες στον αδελφό σου και στη μητέρα σου είναι κυριολεκτικά εγκληματικό», έγραφε στη σελίδα της με δεκάδες θαυμαστές της να σχολιάζουν και να εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάστασή της. 

Το γνωστό τραγούδι της Σινέιντ Ο' Κόνορ «Nothing Compares to you»


Προ δύο ημερών, μάλιστα, η τραγουδίστρια του «Nothing Compares To You», το οποίο έγραψε ο Prince, είχε αναρτήσει ανοιχτή επιστολή στον 12χρονο γιο της, ο οποίος βρίσκεται σε ειδικό κέντρο παίδων στην Ιρλανδία.

«Μωρό μου, προσπάθησα να σε βγάλω, αλλά στο Tusla (το ειδικό κέντρο) είναι τέρατα. Πρέπει να αποσυρθώ γιατί με βλάπτουν τόσο άσχημα που με κάνουν να μη νιώθω καλά όταν τους πλησιάζω. Το καλύτερο που μπορώ να πω είναι να σε συμβουλεύσω να πάρεις ένα δικό σου δικηγόρο γιατί τώρα μπορείς καθώς είσαι 12 ετών και να του αναθέσεις την υπόθεσή σου κατά του Tusla, όπως ορίζει το Σύνταγμα. Έχεις τη δικαιοδοσία να φέρεις την υπόθεση και να ακουστεί η φωνή σου. Αυτή θα μπορούσε να είναι η πρώτη από αυτές τις υποθέσεις, άρα μπορεί να γράφεις Ιστορία! Θέλεις να είσαι με τη μητέρα σου και σε αποτρέπουν. Η μητέρα σου δέχεται εκφοβισμό τόσο άσχημο από το Tusla που δε μπορεί να διαχειριστεί την απελευθέρωσή σου. Ο δικηγόρός σου θα το κάνει για εσένα», αναφέρει στην επιστολή της.

Σημειώνεται πως η 49χρονη τραγουδίστρια έχει τέσσερα παιδιά, τον Τζέικ που απέκτησε από τον πρώτο της σύζυγο τον παραγωγό Τζον Ρέινολντς, την Ρόιζιν με τον Ιρλανδό δημοσιογράφο Τζον Γουότερς, με τον οποίο η Ο’ Κόνορ είχε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία της, τον Σέιν με τον μουσικό Ντόναλ Λάνι και το τέταρτο παιδί της, Γέσουα με τον Φρανκ Μπονάντιο.

Ο δεύτερος γάμος της σημειώθηκε το 2001 με τον Βρετανό δημοσιογράφο Νικ Σόμερλαντ από τον οποίο χώρισε το 2004, ενώ ο τρίτος της γάμος πραγματοποιήθηκε με τον για πολλά έτη φίλο της και συνεργάτη Στιβ Κούνει το 2010, ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι χώρισε. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε για τέταρτη φορά στις 9 Δεκεμβρίου του 2011 με τον Ιρλανδό ψυχολόγο Μπάρι Χέριτζ, τον οποίο γνώρισε μέσω Διαδικτύου, αλλά μόλις 17 ημέρες αργότερα ανακοίνωσε πως ο γάμος έληξε, επισημαίνοντας πως το ζευγάρι είχε μείνει μαζί μόλις επτά ημέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης