Τέλος στη διαμάχη της Άννας Παναγιωτοπούλου και του Αλέξανδρου Ρήγα

Τέλος στη διαμάχη της Άννας Παναγιωτοπούλου και του Αλέξανδρου Ρήγα

Η συνάντηση των δύο ηθοποιών στη Θεσσαλονίκη και το αίσιο τέλος στη διαμάχη τους

Τέλος στη διαμάχη της Άννας Παναγιωτοπούλου και του Αλέξανδρου Ρήγα
H Άννα Παναγιωτοπούλου, πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα, γιατί όπως είπε, ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης της έκλεψε τα δικαιώματα του έργου «Glorious».
Ο Αλέξανδρος Ρήγας, απάντησε στην ηθοποιό με από ένα εκτενές γράμμα.

«Με ενημέρωσαν ότι σε κάποια τηλεοπτική σου εμφάνιση αναφέρθηκες σε ένα θέμα που είχες με κάποιον αλήτη που σου έκλεψε ένα θεατρικό έργο και σε άφησε χωρίς δουλειά και μίλησες περί απάτης... και περί τεράτων...», έγραψε μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Κλείσιμο
Το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Ρήγας, αποκάλυψε στον «αέρα» του «Καλημερούδια» ότι συνάντησε την Άννα Παναγιωτοπούλου και ότι η ηθοποιός του υποσχέθηκε ότι θα ανακαλέσει.

«Επικοινωνήσαμε με την Άννα και βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη και μου έδωσε το λόγο της ότι θα ανακαλέσει με όποιον τρόπο. Ελπίζω να το κάνει για το δικό μου το καλό. Δεν είναι έτσι όπως παρουσιάστηκαν τα πράγματα
», είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Όσο για το εκτενές γράμμα που έγραψε: «Πιστεύω ότι ήταν μια ατυχής στιγμή της Άννας. Δεν ξέρω για ποιούς λόγους και κάτω από ποιες συνθήκες ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα. Θεωρώ βαρείς τους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου. Τα περί κλοπής και απάτης...Θεώρησα υποχρέωση να προστατέψω τον εαυτό μου, λέγοντας τη δική μου αλήθεια. Φυσικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ...Η Άννα είναι ένας άνθρωπος που μου έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες...Οπότε μέσα μου έχω πολύ βαθιά και καλά αισθήματα.Ακόμα κι όταν το έγραφα το γράμμα, ένιωθα άβολα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης