Η Μαντόνα «χάνει» και τον δεύτερο γιο της

Η Μαντόνα «χάνει» και τον δεύτερο γιο της

Ο πατέρας του 10χρονου David θέλει πίσω το παιδί του- Δήλωσε ότι ανησυχεί και θα ήθελε να ξέρει «τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και γιατί ο Ρόκο επιμένει να ζει με τον πατέρα του

Η  Μαντόνα «χάνει» και τον δεύτερο γιο της
Η Μαντόνα και ο πρώην σύζυγός της, Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, δίνουν «μάχη» στις δικαστικές αίθουσες σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη για την επιμέλεια του 15χρονου γιου τους Ρόκο, που αποφάσισε να μην επιστρέψει στην μητέρα του και από τα Χριστούγεννα ζει στην βρετανική πρωτεύουσα με την νέα οικογένεια του πατέρα του.

Όμως, η κατάσταση όπως εξελίσσεται στην οικογένεια της βασίλισσας της ποπ και η παράξενη συμπεριφορά της on stage, μετά την απομάκρυνση του Ρόκο, ανησυχεί πολύ τον βιολογικό πατέρα του David, του 10χρονου υιοθετημένου γιου της τραγουδίστριας, που κατάγεται από το Μαλάουι. Ο 42χρονος αγρότης ζει σε ένα φτωχό σπίτι σε απομακρυσμένο χωριό της αφρικανικής χώρας και έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην βρετανική Sun εκφράζοντας την μεγάλη του ανησυχία για τον γιο του.

Κλείσιμο


Ο Yohane Banda, 42 ετών, δήλωσε ότι, όταν πέθανε η σύζυγός του το 2006 δεν μπορούσε να μεγαλώσει τα παιδιά του και συμφώνησε να δώσει για υιοθεσία τον 10χρονο σήμερα David στην Μαντόνα με την συμφωνία ότι η τραγουδίστρια θα του προσφέρει καλή μόρφωση και στο μέλλον θα του επιτρέψει να γυρίσει στην οικογένειά του. Όμως, ο 42χρονος άντρας υποστήριξε ότι τώρα είναι εξαιρετικά ανήσυχος για τον γιο του καθώς βρίσκεται ανάμεσα στην δικαστική έριδα της θετής μητέρας του με τον πρώην σύζυγό της και ο «αδελφός» του, Ρόκο δεν είναι πια κοντά του.



Ο βιολογικός πατέρας του David δήλωσε ότι ανησυχεί και θα ήθελε να ξέρει «τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και γιατί ο Ρόκο επιμένει να ζει με τον πατέρα του» ενώ ο ίδιος τόνισε πως θεωρεί ότι ο γιος του θα είναι πιο ευτυχισμένος μακριά από την Μαντόνα και υποστήριξε ότι η οικογένειά του μπορεί να είναι φτωχή, αλλά στο σπίτι του δεν υπάρχουν καβγάδες και όλα τα αδέλφια περνούν ευχάριστα μεταξύ τους. Ο 42χρονος έχει κάνει δεύτερο γάμο και η σύζυγός του αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πέμπτο του παιδί τον Αύγουστο.

Όπως έγινε γνωστό η Μαντόνα δεν επέτρεψε στον David να πάει το Πάσχα στο Λονδίνο να δει τον Ρόκο από φόβο μήπως θελήσει να παραμείνει και εκείνος στην  βρετανική πρωτεύουσα. Ο βιολογικός πατέρας του 10χρονου τόνισε ότι την υιοθεσία την αποφάσισε η δημοφιλής τραγουδίστρια ενώ ο Γκάι Ρίτσι δεν είχε δείξει κανένα ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον David.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης