Ο «πόλεμος» της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι στο Instagram

Ο «πόλεμος» της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι στο Instagram

«Ο πόλεμος των Ρόουζ» επαναλαμβάνεται, αυτή την φορά μεταξύ της Μαντόνα και του πρώην συζύγου της, Βρετανού σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, με φωτογραφίες και των δύο πλευρών στο Instagram

Ο «πόλεμος» της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι στο Instagram
Ο 15χρονος γιος της Μαντόνα Ρόκο αρνήθηκε να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με την «βασίλισσα της ποπ» στη Νέα Υόρκη και παρέμεινε στο Λονδίνο, όπου είχε ταξιδέψει για να επισκεφτεί τον πατέρα του, Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι.

Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε την δικαστική οδό για να διεκδικήσει τον γιο της και το ανώτατο δικαστήριο του Μανχάταν αποφάσισε ότι ο Ρόκο θα πρέπει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη με την έναρξη του σχολικού έτους και να συζητήσει το θέμα με την μητέρα του.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, τις ημέρες των Χριστουγέννων η Μαντόνα και ο πρώην σύζυγος της, Γκάι Ρίτσι αλλά και η νέα σύζυγος του Βρετανού σκηνοθέτη, η 34χρονη Τζάκι Έινσλεϊ, «έδωσαν μάχη» στο Instagram με τις φωτογραφίες που ανέβασαν, για να αποδείξουν ποιος διαθέτει το ιδανικότερο οικογενειακό περιβάλλον για τον 15χρονο Ρόκο.

Η Μαντόνα ανέβασε φωτογραφίες με τα άλλα τρία παιδιά της, που πέρασαν μαζί της τα Χριστούγεννα, την 19χρονη Λούρδη, τον 10χρονο Ντέιβιντ, που υιοθέτησε το 2008, λίγο πριν χωρίσει με τον Γκάι Ρίτσι και την 9χρονη Μέρσι, που η 57χρονη τραγουδίστρια υιοθέτησε λίγο μετά την υιοθεσία του Ντέιβιντ.

Την ημέρα των Χριστουγέννων η Μαντόνα έστειλε τις ευχές της μέσω Instagram στον Ρόκο και του έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα ήλιε της ζωής μου».

Από την πλευρά των Ρίτσι, η νέα σύζυγος του Βρετανού σκηνοθέτη, η 34χρονη Τζάκι Έινσλεϊ, που είναι μοντέλο, έκανε την δική της επίθεση στη Μαντόνα, πάντα μέσω Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία από τον ειδυλλιακό γάμο του ζευγαριού τον Ιούλιο μαζί με τα τρία παιδιά του και με τα δύο παιδιά του Ρίτσι και της Μαντόνα, τον Ρόκο και τον Ντέιβιντ.






Ο ίδιος, ο 15χρονος Ρόκο, ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο για να δείξει πόσο καλά περνάει με την οικογένεια του πατέρα του στο Λονδίνο. Στο βίντεο ο Ρόκο κάνει πατίνια στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας και στο μετρό του Λονδίνου.

Το διαβατήριο του Ρόκο κρατείται στη Βρετανία από τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί μέχρι να δοθεί λύση στην δικαστική μάχη για την κηδεμονία του.

Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν ότι ο Ρόκο έχει γίνει έξαλλος με την μητέρα του, που ανέβαζε στο διαδίκτυο φωτογραφίες του, όταν εκείνος εργαζόταν στα παρασκήνια κατά την δίμηνη περιοδεία της τραγουδίστριας σε ΗΠΑ και Καναδά το καλοκαίρι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης