Δείτε τον γιο της Μαντόνα να κάνει ποδηλατάδα στο Λονδίνο

Δείτε τον γιο της Μαντόνα να κάνει ποδηλατάδα στο Λονδίνο

Τη στιγμή που η βασίλισσα της ποπ καταρρέει στις συναυλίες της, ο γιος της, Ρόκο, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον πατέρα του, Γκάι Ρίτσι

Δείτε τον γιο της Μαντόνα να κάνει ποδηλατάδα στο Λονδίνο
Σοκάρει η εικόνα της Μαντόνα στις τελευταίες της συναυλίες. Η 57χρονη βασίλισσα της ποπ, περνάει πολύ δύσκολες ώρες, καθώς ο γιος της, Ρόκο, δεν θέλει να επιστρέψει κοντά της και μένει μαζί με τον πατέρα του, Γκάι Ρίτσι, στη Μεγάλη Βρετανία.



Κλείσιμο
Η ποπ σταρ, εμφανίζεται στη σκηνή, ντυμένη κλόουν, μεθυσμένη, ενώ πολλές φορές δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Στο τελευταίο live της, εμφανίστηκε με ένα μπουκάλι τεκίλα και είπε στους θαυμαστές της: «Κάποιος να με φροντίσει παρακαλώ. Ποιος θα με φροντίσει εμένα;»
.



Τη στιγμή που η βασίλισσα της ποπ καταρρέει στις συναυλίες της, ο γιος της, Ρόκο, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον πατέρα του, Γκάι Ρίτσι. Ο 15χρονος, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες  απόλαυσε μία ποδηλατάδα με τον διάσημο σκηνοθέτη. Φορώντας τις φόρμες τους και τα αθλητικά τους παπούτσια, ο Ρόκο και ο Γκάι Ρίτσι έκαναν μία βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου.



Θυμίζουμε ότι ο Ρόκο εγκατέλειψε την μητέρα του ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία μαζί της στις ΗΠΑ, τον περασμένο Δεκέμβριο και έφυγε για το Λονδίνο για να ζήσει με τον πατέρα του και την μητριά του, αψηφώντας την δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τη Μαντόνα, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με προσωρινή δικαστική απόφαση, ο νεαρός θα παραμείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του έως ότου κλείσουν τα σχολεία. Oι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Μαντόνα, να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον πρώην σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι, με την οποία θα δώσει την έγκριση ο γιος της, να μείνει μαζί του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης