Γιάννης Μαρακάκης στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: «Είμαι κοντά στην ιδέα του γάμου»

Γιάννης Μαρακάκης στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: «Είμαι κοντά στην ιδέα του γάμου»

«Ο γάμος πρέπει να είναι προϊόν καψούρας και πάθους», δήλωσε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» ο έγκριτος δικηγόρος

Γιάννης Μαρακάκης στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: «Είμαι κοντά στην ιδέα του γάμου»
Στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα ο Γιάννης Μαρακάκης όπου μίλησε για την υπόθεση που έχει αναλάβει - «ένα παρακλάδι» όπως τόνισε, από το πολύκροτο σκάνδαλο της Siemens. «Πώς μπλέχτηκε η Siemens με τους αθλητές και τους Πασόκους;», ρώτησε ο Θέμος Αναστασιάδης. «Την περίφημη εκείνη περίοδο της ακμής του χρηματιστηρίου, όπως θυμάσαι, κατά την προεγγραφή κάποιων εταιριών γινόταν το σώσε! Επειδή δινόταν πολύ συγκεκριμένος αριθμός μετοχών σε κάθε ενδιαφερόμενο, έτσι μάζευε ο καθένας το σόι του και κάνανε μαζικά προεγγραφή σε μία μετοχή η οποία μπορεί να έμπαινε με δέκα δραχμές και μέχρι το μεσημέρι να είχε πάει ένα χιλιάρικο. Με αυτή την πλατφόρμα, κάποιοι αθλητές από έμπιστους επιτελικούς δικούς τους, φαίνεται να έπεσαν θύματα. Άνθρωποι του αθλητισμού, οι οποίοι είχαν την εμπιστοσύνη των αθλητών αυτών, πήραν το πράσινο φως από μόνοι τους, ανοίξαν λογαριασμούς σε τράπεζες στο όνομα με βασικό δικαιούχο τον αθλητή και από εκεί, περνούσαν κεφάλαια από το εξωτερικό στο εσωτερικό...Μιλάμε για την περίοδο του 1999, για πολύ γνωστούς αθλητές που δεν ήξεραν τίποτα!», απάντησε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, και τόνισε, ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Είναι γνωστό ότι ο έγκριτος δικηγόρος, ζει έναν δυνατό έρωτα, στο πλευρό της 23χρονης, Νίκης Θωμοπούλου. Η Νίκη, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Όσο για το εάν θα προτιμούσε να κάνει σχέση με μία δικηγόρο απάντησε ότι «αν μία γυναίκα έχει καριέρα σε αυτόν τον δύσκολο τομέα και το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να ευνουχίσει τον άνδρα της, τότε τελείωσε! Δεν λέω ότι το κάνουν επίτηδες. Γιατί οι γυναίκες αισθάνονται αδικημένες! Αισθάνονται ότι είναι το ασθενές φύλο».

Πώς είναι η εργένικη ζωή; «Καθόλου εργένικη ζωή! Έχω μία αλληλεγγύη στο άλλο φύλο. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά». Είναι κοντά στον γάμο: «Ναι είμαι κοντά. Ο γάμος πρέπει να είναι προϊόν καψούρας και πάθους!».


Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης