Στο σφυρί για 100 εκατ. δολάρια η Neverland του Μάικλ Τζάκσον (φωτό)

Στο σφυρί για 100 εκατ. δολάρια η Neverland του Μάικλ Τζάκσον (φωτό)

Ο τραγουδιστής είχε αγοράσει το 2.700 στρεμμάτων ράντσο 19.500.000 εκατομμύρια δολάρια το 1987 και μετακόμισε εκεί μόνιμα το 2005 

Στο σφυρί για 100 εκατ. δολάρια η Neverland του Μάικλ Τζάκσον (φωτό)
Ο επίγειος παράδεισος του αείμνηστου Μάικλ Τζάσκον η γνωστή σε όλους «Neverland» πωλείται έναντι του αστρονομικού ποσού των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Dailymail» το ράντσο λέγεται σήμερα Sycamore Valley Ranch και είναι το πρώην όνομά του πριν περάσει στα χέρια του βασιλιά της ποπ.

Ο Τζάκσον είχε αγοράσει τη 2.700 στρεμμάτων Neverland 19.500.000 εκατομμύρια δολάρια το 1987 και μετακόμισε εκεί μόνιμα το 2005 όταν δηλαδή αθώωθηκε για την υπόθεση παιδεραστίας. 

Η εταιρεία Sotheby's and Hilton & Hyland που αγόρασε το ράντσο, που βρίσκεται έξω από τη Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, για να καλυφτούν χρέη, το βγάζει στην αγορά και οι πολύ πλούσιοι θα έχουν την ευκαιρία να το διεκδικήσουν και να το κάνουν δικό τους.

Πάντως είναι γεγονός ότι πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία της Neverland έχουν απομακρυνθεί, όπως τα ζώα του ζωολογικού κήπου και το λούνα παρκ ωστόσο παραμένουν η τεχνητή λίμνη, τα γήπεδα μπάσκετ και τένις, και η αίθουσα κινηματογράφου.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης