Η ζουμερή Kelly Brook ντύνεται μπαλαρίνα!

Η ζουμερή Kelly Brook ντύνεται μπαλαρίνα!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Η ζουμερή Kelly Brook ντύνεται μπαλαρίνα!
Μία στολή που ανέδειξε τις πλούσιες καμπύλες της φόρεσε η Kelly Brook στο φετινό Halloween. Το μοντέλο φόρεσε μία κόκκινη και απαστράπτουσα στολή μπαλαρίνας και κόκκινα κερατάκια, τραβώντας όλα τα βλέμματα με αυτή της την εμφάνιση. Η στολή τόνιζε το μπλούσιο μπούστο της και το ιριδίζον καλσόν τα μακριά πόδια της. Πριν κάνει την συγκεκριμένη εμφάνιση της,
έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Είμαι τόσο τεμπέλα που σκέφτομαι να φτιάξω ένα αυτοσχέδιο κοστούμι από το να πάω για ψώνια». Αφού τελικά βρήκε την ενέργεια για να πάει να ντυθεί, ξεκίνησε να βγάζει selfies, μπροστά από τον καθρέφτη της. Στην έξοδο της, τη συνόδευσε η pal Priscilla Valles που αρκέστηκε να φορέσει τα μαύρα εσώρουχα της και τις ψηλές μαύρες μπότες της.

Το 34χρονο μοντέλο, Kelly Brook,  πρόσφατα πόζαρε για ένα ημερολόγιο για το 2015 που από την 1η Ιανουαρίου, θα κρατά συντροφιά, στους άνδρες θαυμαστές της. Έτσι, κάθε μήνας θα φιλοξενεί και από μία φωτογραφία της. Σε άλλη φορά ροζ girly εσώρουχα και σε άλλη θηλυκά σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα.



Κλείσιμο

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης