Σε συνέντευξη που έδωσε το Σάββατο 6 Ιουλίου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου», η ηθοποιός ανέφερε ότι αν και μπορεί να ακούγεται περίεργο, ο θάνατος αυτός, της έκανε καλό.
Πιο αναλυτικά, είπε: «Δεν είναι ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω την απώλεια του μπαμπά μου. Μια χαρά είμαι. Μου λείπει ο μπαμπάς μου, προς Θεού. Είμαι όμως ευγνώμων για πάρα πολλά άλλα πράγματα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2idobpyg7qh)
Στην πορεία, εξήγησε, πώς άλλαξε η ζωή της μετά από αυτή την εξέλιξη.
«Απλώς, καμιά φορά, ενώ ζούμε και είμαστε ευτυχείς και καλά στην υγεία μας, κάποιες φορές που είναι σημαντικές για εμάς, ταυτιζόμαστε με πράγματα του παρελθόντος που τα σκεφτόμασταν όταν ήμασταν μικρά, ενώ δεν είναι στην καθημερινότητά μας και τη ζωή μας» δήλωσε.
Τέλος, η Αντιγόνη Κουλουκάκου σημείωσε: «Αν με ρωτήσεις αν μου λείπει ο μπαμπάς μου, ναι μου λείπει. Δεν μου στερεί όμως κάτι από το να ζω, ίσα ίσα, θα ακουστεί λίγο κάπως, αλλά ο θάνατός του μου έκανε σε πολλά πράγματα καλό. Επέστρεψα στην Ελλάδα, ήρθα πιο κοντά στη μαμά μου, λειτούργησαν κάποια άλλα πράγματα μέσα μου που βγήκαν μετά στην επιφάνεια».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.