Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε τους λόγους πίσω από την «προτίμησή» της, η ίδια εξήγησε πως «δεν της αρέσει το γερασμένο δέρμα».
«Σε αυτό είμαι μαζί σου. Κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω το δικό μου φρέσκο», της απάντησε τότε, ο παρουσιαστής.
Σε δηλώσεις που είχε κάνει στο Move Studio της H&M Williamsburg στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός σημείωσε πως «ευχαριστεί κάθε βράδυ τον Θεό» που συνέχισε να γυμνάζεται όλα αυτά τα χρόνια, καθώς παρά τα 85 της χρόνια, παραμένει σε φόρμα και μπορεί να... κάνει έρωτα με ευκολία.
«Ξέρεις, πρέπει να μπορείς να κάνεις έρωτα. Η γυμναστική βοηθάει. Μπορεί να μη θυμάμαι πολλά για το σεξ, αλλά θυμάμαι πως σίγουρα χρειάζεσαι ευελιξία», είπε χιουμοριστικά η σταρ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους