«Περιμένουμε με αγωνία και ελπίδα το ταξίδι. Σαν να κάνουμε την πρώτη μας δουλειά μετά τη σχολή κινηματογράφου» είπε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» που κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open.
Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο ίδιος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική αναβίωση μιας αγαπημένης σειράς: «Αυτή τη στιγμή μιλάμε ήδη με τον ΑΝΤ1 για το “Τμήμα Ηθών”. Και αυτό θα είναι μια συγκινητική αναβίωση. Έχουμε αρχίσει και μελετάμε ιστορίες, χαρακτήρες» αποκάλυψε.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.