Κόκκινο Ποτάμι: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς

Κόκκινο Ποτάμι: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς

Πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN

TO_KOKKINO_POTAMI
Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, επιστρέφει στο OPEN δύο χρόνια μετά, με μία ακόμα πιο συγκλονιστική συνέχεια.

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται.

Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.

Δείτε το τρέιλερ 
Το κόκκινο ποτάμι, η συνέχεια, πρεμιέρα Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 | Trailer | OPEN TV
Κλείσιμο

Οι χαρακτήρες
Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση): Κόρη του Μιχάλη Νικολαΐδη και της Σοφίας. Παιδί στο Ακ Μαντέν, την αρραβώνιασαν με το Μίλτο, γιο του φίλου της οικογένειας, Γιώργου Παυλίδη, για να γλυτώσει από τυχόν Τουρκικό ενδιαφέρον. Η τύχη τα έφερε και ερωτεύτηκε το Μίλτο, χωρίς να ξέρει τον αρραβώνα αυτό. Κάποια στιγμή συνελήφθη από τους Τούρκους. Έχει περάσει τα πάνδεινα και έχει καταφέρει πολλά. Η θυσία του Μίλτου για να εξασφαλιστεί η σωτηρία η δική της και του παιδιού τους, την έχει σημαδέψει βαθιά, σε βαθμό να αρνείται να αποδεχτεί ότι ο έρωτας της χτυπά ξανά την πόρτα με το πρόσωπο του ευγενικού και αξιόπιστου γιατρού Δημοσθένη Μαντά. Παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω. Με τη δύναμη και τη μαχητικότητά της καταφέρνει να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της για να προχωρήσουν μαζί στο μέλλον.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ_ΠΑΝΤΟΥΣΗ
Δημησθένης Μαντάς (Όμηρος Πουλάκης): Ο Δημοσθένης είναι ο μαχητικός γιατρός του νοσοκομείου, όπου κατέφυγε η Ιφιγένεια με το άρρωστο παιδί της όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρεται για το παιδί και εντυπωσιάζεται από την παρουσία της, από την πρώτη – κιόλας – στιγμή της γνωριμίας σε τέτοιο βαθμό, που φτάνει στο σημείο να την ακολουθήσει στο ταξίδι αναζήτησης του Μίλτου, στην Τουρκία. Η περιπέτεια, που ζουν εκεί καθώς και ο κίνδυνος, που μοιράζονται, θα τους φέρει κοντά. Εμπόδιο όμως στέκεται η έντονη εσωτερική αντίσταση της Ιφιγένειας να ξεπεράσει το Μίλτο και να δει τη συνέχεια της ζωής της χωρίς αυτόν. Κι αυτό το εμπόδιο θα βασανίζει και τον ίδιο καθώς – πολλές φορές θα νοιώθει ότι όλες του οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό.
ΟΜΗΡΟΣ_ΠΟΥΛΑΚΗΣ

Νικολαϊδης (Κωνσταντίνος Καζάκος): Σημαντική προσωπικότητα της κοινωνίας της Πόλης ευυπόληπτος και ευκατάστατος γιατρός και ευτυχισμένος οικογενειάρχης, τίποτα δεν προμήνυε την ξαφνική και κατακόρυφη πτώση του. Από το παλάτι του Σουλτάνου βρέθηκε με επιστράτευση στο μέτωπο και από εκεί στα Αμελέ Ταμπουρού, όπου κινδύνεψε ακόμα και η ζωή του. Άνθρωπος με ιδιαίτερη ποιότητα, διασώζεται από ένα Τούρκο και – χάρις σ’ αυτόν – κατορθώνει να ανακτήσει την ελευθερία του αλλά και να εξελιχθεί σε σωτήρα για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΚΑΖΑΚΟΣ
Ζαχάρωφ (Σωτήρης Χατζάκης): Πάμπλουτος επιχειρηματίας και έμπορος όπλων. Στενός φίλος του Νικολαΐδη. Αγαπάει ιδιαίτερα την Ιφιγένεια, όπως αγαπούσε το Μίλτο, τον οποίο πήρε από νωρίς κοντά του στις επιχειρήσεις του. Ισχυρή προσωπικότητα, που κινεί τα νήματα στην Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Θαυμαστής και προσωπικός φίλος του Βενιζέλου. Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα των Ποντίων.
ΣΩΤΗΡΗΣ_ΧΑΤΖΑΚΗΣΔημήτριος Γαλάνης (Φίλιππος Σοφιανός): Γιατρός μέσης ηλικίας, ένας από τους πιο φημισμένους και προοδευτικούς καθηγητές, και ένθερμος υποστηρικτής της προόδου και των μεταρρυθμίσεων, που ευαγγελίζεται ο Βενιζέλος. Έχει αναλάβει την – κατά κάποιον τρόπο – εκπροσώπησή του στη Βόρειο Ελλάδα. Μεταξύ άλλων έχει επωμισθεί την υποδοχή και τακτοποίηση των προσφύγων από τον Πόντο, ρόλος στον οποίο αποδεικνύεται ιδιαιτέρως αποτελεσματικός. Έρχεται σε σύγκρουση με τη διαφθορά και το κατεστημένο και καταφέρνει πραγματικά να κάνει τη διαφορά.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ_ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Λουσί (Παυλίνα Ζάχρα): Εξώγαμη κόρη του Νικολαΐδη και θύμα της άγριας θηριωδίας των Τούρκων σε πολύ τρυφερή ηλικία, η Λουσίν είχε καταντήσει ένα αγρίμι, που αρνιόταν ακόμη και να μιλήσει. Η σωτηρία της ήρθε όταν – για να σωθεί από τις μεταγενέστερες επιθέσεις – κατέφυγε σ’ ένα μοναστήρι, όπου με την υποστήριξη όλων των μοναχών κατόρθωσε να επανέλθει. Η καταστροφή του μοναστηριού τη βρίσκει περιπλανώμενη με την ηγουμένη και το μοναχό Γρηγόριο.
ΦΡΙΝΤΖΗΛΑΣ-_ΖΑΧΡΑ
Χότζας (Πέτρος Ξεκούκης): Το «καλό» πρόσωπο των Τούρκων στο μέγιστο βαθμό. Πολιτισμένος και μετριοπαθής έχει τη δυνατότητα να «βλέπει» πέρα από τα ταμπού και τις ιδεοληψίες των ομοεθνών του. Η διαφορετική θρησκεία κάποιου δεν είναι – γι’ αυτόν – λόγος να τον θεωρεί εχθρό του. Το αίσθημα δικαιοσύνης και ο ανθρωπισμός του τον οδηγούν να βοηθήσει τον Νικολαϊδη και τη Λουσίν.
ΠΕΤΡΟΣ_ΞΕΚΟΥΚΗΣ

Οσμάν (Λάμπρος Κτεναβός): Σκληρός, άτακτος αρχικά. Λοχίας αργότερα. Είχε προσωπική έχθρα με τον αδελφό του Μίλτου. Πιστός στον Κεμάλ ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Χριστιανών. Το έργο του το συνεχίζει και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ισμαήλ. Η Ιφιγένεια θα περάσει δύσκολες στιγμές στα χέρια του.
ΛΑΜΠΡΟΣ_ΚΤΕΝΑΒΟΣ

Γρηγόριος (Γιώργος Φριντζήλας): Εξάδελφος της Σοφίας Νικολαΐδη. Μοναχός που είχε αναλάβει την πνευματική καθοδήγηση στο μοναστήρι, όπου κατέφυγε η Λουσίν για να σωθεί. Άνθρωπος με προσωπικότητα τόσο πλήρη που μπορεί από τη μια να θεραπεύσει τα τραύματα και να οδηγήσει στη λύτρωση την ψυχή της και από την άλλη – με την ίδια δύναμη – να πολεμά ίσος προς ίσον δίπλα στους αντάρτες για την απελευθέρωση της πατρίδας του.

Αγγελική Παλιβού (Μαρία Παπαφωτίου): Είναι το πρότυπο της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας της εποχής της. Απόφοιτος Πανεπιστημίου – και μάλιστα της Ιατρικής, έχει κάνει ειδικότητα και καριέρα δίπλα στο Δημήτριο Γαλάνη. Άτομο με βαθιές κοινωνικές ανησυχίες στέκει επάξια δίπλα του, στο βαρύ έργο, που έχει αναλάβει. Με το Δημοσθένη γνωρίζονται από τα φοιτητικά χρόνια, οπότε είχαν μια σχέση, που δεν προχώρησε. Η Αγγελική, όμως, φαίνεται ότι δεν τον έχει ξεπεράσει, εξ ού και δεν υπάρχει κανένας άνδρας στη ζωή της.
Μαρια_Παπαφωτιου-_Αγγελικη

Ανθή (Άννα Μάγκου): Όμορφη και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, με σπουδές κλασσικού τραγουδιού στην Τραπεζούντα. Καλομαθημένη μοναχοκόρη από εύπορη οικογένεια, που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην απότομη αλλαγή συνθηκών. Άπειρη από την πραγματική ζωή, αποδεικνύεται εύκολο θύμα του ξαδέρφου της Λουκά, που αναλαμβάνει να την εισάγει στον κόσμο της πορνείας και του εύκολου χρήματος και όταν εκείνη αντιδρά δε διστάζει να την παραδώσει στη βία του υποκόσμου. Για όλα τα κορίτσια, όμως, υπάρχει κι ένας σωτήρας.
ΑΝΝΑ_ΜΑΓΚΟΥ

Νίκος (Γιάννης Ίτσιος): Ο ανεπίσημος «αρραβωνιαστικός» της Ανθής στη Σαμψούντα. Ένα ζευγάρι, που η αγριότητα του πολέμου κατέστρεψε τα σχέδιά τους για ένα ρόδινο μέλλον και οδήγησε τον ίδιο σε βασανιστική πορεία θανάτου, μαζί με όλους τους άρρενες Έλληνες από 15 μέχρι 50 χρονών. Η περιπετειώδης επιστροφή του στην πατρίδα και η – ακόμα πιο περιπετειώδης – απόδρασή του από το Καραμπουρνάκι – όταν αντιλαμβάνεται το μπλέξιμο της αγαπημένης του, αναδεικνύουν το Νίκο σ’ ένα «καθαρό» ήρωα. Με την πίστη του στην Ανθή και την βοήθεια κάποιων καλών φίλων θα καταφέρει να τη σώσει.
ΓΙΑΝΝΗΣ_ΙΤΣΙΟΣ

Λάζος (Μιχάλης Μαρκάτης): Έγκριτος δημοσιογράφος και εκδότης εφημερίδας από πολύ νεαρή ηλικία είναι αυτονόητα ο ανεπίσημος ηγέτης των τροφίμων του Λοιμοκαθαρτηρίου. Μέσα από την αυτοσχέδια εφημερίδα, που τυπώνει στο Καραμπουρνάκι, στηλιτεύει τις αδυναμίες του συστήματος και τις αδικίες, ενώ παράλληλα εμψυχώνει τους συμπατριώτες του και – όσο μπορεί – τους βοηθάει να αντέξουν τα δεινα, που τους επιφυλάσσει η ανατροπή της ζωής τους, όπως την ήξεραν μέχρι την ημέρα, που ξεκίνησε η Γενοκτονία. Το ταξίδι της Ιφιγένειας του δίνει έναυσμα να επιστρέψει στη χαμένη πατρίδα του για να ξεκαθαρίσει το δράμα της προσωπικής του ζωής.
ΜΙΧΑΛΗΣ_ΜΑΡΚΑΤΗΣ__2_
Γεώργιος (Τάκης Σακελλαρίου): Ο αντίποδας του μαχητικού Λάζου είναι ο πατέρας Γεώργιος. Λογικός, ήπιος, αλλά επίμονος και όχι λιγότερο αποτελεσματικός ασχολείται με τα θέματα των Ποντίων από την προσωπική τους πλευρά, συμβουλεύει και παρηγορεί. Οι συνθήκες τον οδηγούν να συμπληρώσει το κενό που δημιουργεί η αναχώρηση του Λάζου και να ηγηθεί μιας ομάδας προσφύγων όταν βγαίνουν από το Καραμπουρνάκι και ξεκινάνε τη νέα φάση της ζωής τους στην καινούργια πατρίδα.
ΤΑΚΗΣ_ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Βαρβάρα (Φωτεινή Ντεμίρη): Μητέρα της Ανθής, από τα πιο τραγικά πρόσωπα καθώς – εκτός από το σπίτι και την πατρίδα της – χάνει τον άνδρα και στην ουσία την κόρη της που χωρίς να φταίει, χωρίς να το καταλάβει την καταπίνει η νύχτα. Ευτυχώς.. η δικαίωση έρχεται με το πρόσωπο του Νίκου, που ελευθερώνει την Ανθή από τους σωματέμπορους και της δίνει ξανά παρηγοριά και ένα λόγο να ζει.
ΦΩΤΕΙΝΗ_ΝΤΕΜΙΡΗ

Εσμέ (Μαριάννα Κιμούλη): Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, με τον άνδρα ττης να πολεμάει στην Τουρκία εναντίον των Ελλήνων. Είναι η πρώτη γνωριμία, που κάνει η Ιφιγένεια στο Νοσοκομείο, τις τραγικές ώρες, που το παιδί της βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου. Καλωσυνάτη και ανοιχτή παραβλέπει την επιφυλακτικότητα της Ιφιγένειας και της προσφέρει γενναιόδωρα όχι μόνο υποστήριξη, αλλά και φιλοξενία όταν βγαίνει από το νοσοκομείο και δεν έχουν πού αλλού να καταφύγουν. Έχοντας χάσει δύο μωρά, κατά την εγκυμοσύνη, έχει μεγάλη λαχτάρα να γίνει μητέρα και γι’ αυτό συνδέεται πολύ με το μικρό Μιλτιάδη, γεγονός, που οδηγεί σε μια περιπέτεια με παρ’ ολίγον τραγικές συνέπειες.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ_ΚΙΜΟΥΛΗΕμίρ (Ευθύμης Γεωργόπουλος): Ο σύζυγος της Εσμέ, παρόλο που είναι γηγενής Τούρκος δεν αντέχει τις αγριότητες των συμπατριωτών του και λιποτακτεί από το στρατό για να επιστρέψει στο σπίτι τους, στη Θεσσαλονίκη. Είναι άνθρωπος αγαθός και με σύγχρονες αντιλήψεις τόσο σχετικά με τη γυναίκα του – με την οποία έχει ισότιμη σχέση – όσο και με τους παραδοσιακούς εχθρούς του λαού του, τους Έλληνες. Δε διστάζει να βοηθήσει και να σώσει τελικά το δραπέτη Νίκο, όταν τον βρίσκει τραυματισμένο και σχεδόν ετοιμοθάνατο. Μια παράξενη φιλία γεννιέται και οι δύο κατ’ όνομα «εχθροί», αλλά στην ουσία καταζητούμενοι, καταφέρνουν να φτάσουν μαζί στην Ελλάδα.Ρωξάνη και Αριστείδης Πιατάς (Χριστίνα Αλεξανιάν-Τάσος Σωτηράκης): Ένα μέσης ηλικίας ζευγάρι από την Κωνσταντινούπολη, οι μόνοι από τους ήρωες της σειράς, που μεταναστεύουν οικειοθελώς – έχοντας προβλέψει, βέβαια, τα χειρότερα. Όντας ευκατάστατοι δεν υφίστανται τις ταλαιπωρίες όλων των υπολοίπων και είναι προετοιμασμένοι να συνεχίσουν τις επαγγελματική δραστηριότητα, που είχαν στην Πόλη. Είναι οι πρόδρομοι των μελλοντικών βιομηχάνων και εκπρόσωποι της αστικής τάξης της σειράς.
ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ-_ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ

Έλλη (Αφροδίτη Βραχοπούλου): Η πιο «φρέσκια» παρουσία στη σειρά, ένα νεαρό όμορφο κορίτσι που οι συνθήκες οδήγησαν να ζήσει τελείως μόνη τις χειρότερες στιγμές της ζωής της – τη μετάβαση από τον Πόντο στην Ελλάδα, την ταπείνωση στο Καραμπουρνάκι και τις αδιανόητες δυσκολίες της διαβίωσής της εκεί. Ο έρωτας με το Φώτη θα τη μεταμορφώσει και θα την κάνει να πιστέψει ότι όλα είναι δυνατά. Όταν βρεθεί, όμως, στον τόπο της μετεγκατάστασης θα δει και μιαν άλλη πλευρά της ζωής και η σχέση της με το Φώτη θα δοκιμαστεί μέχρι να φτάσει να συνειδητοποιήσει ποιες είναι οι πρωταρχικές αξίες της ζωής.

Φώτης (Χοβίκ Καραμπετιάν): Ένας νεαρός άνδρας επίμονος και ενεργητικός και με βαθιά εσωτερική δύναμη. Παρόλο που πολέμησε εθελοντής στην Ελλάδα η αγριότητα του πολέμου δεν τον έχει καταβάλει. Είναι ακόμα αισιόδοξος και δε φοβάται τις δυσκολίες και τη σκληρή δουλειά. Πιστεύει στον εαυτό του.. ότι με τη δύναμη των νιάτων του μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Στο Καραμπουρνάκι θα συναντήσει την Έλλη, θα την ερωτευτεί κεραυνοβόλα και θα καταφέρει να της μεταδώσει τη θετική του ενέργεια για τις δυσκολίες, που έχουν μπροστά τους. Ο έρωτάς τους είναι η φυσική κατάληξη του κοινού πόθου αυτών των δύο και – κατ’ επέκτασιν – όσων επιβίωσαν από την κόλαση της προσφυγιάς και του Λοιμοκαθαρτηρίου για ειρήνη και προκοπή. Το ζευγάρι είναι το σύμβολο όλων όσοι βιάζονται να ανοίξουν αυτήν την καινούργια σελίδα της ζωής τους και πιστεύουν ότι «τα καλύτερα έρχονται».
ΚΑΡΑΜΠΕΤΙΑΝ-_ΒΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Ισμάηλ (Βαγγέλης Σαλευρής): Τούρκος λοχαγός, τυπικός εκπρόσωπος τίμιου - μονοκόμματου αξιωματικού. Θερμός πατριώτης, αλλά αντίθετος στους διωγμούς των Χριστιανών, που έχουν κορυφωθεί, αντιδρά ευθέως στις σφαγές των αμάχων και όλες τις αυθαιρεσίες, που κάνουν οι Τσέτες. Αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Οσμάν, όταν θα προσπαθήσει με προτροπή του Νικολαΐδη, να σώσει τη Λουσίν και το Γρηγόριο. Είναι ερωτευμένος με την Αρμενοπούλα συγχωριανή του Χασμίκ και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να ξεπεραστούν οι εγγενείς δυσκολίες του αταίριαστου έρωτά του, που για όλους φαντάζουν ανυπέρβλητες.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ_ΣΑΛΕΥΡΗΣ

Χασμίκ (Μανταλένα Παπαδάτου): Είναι κόρη του Αρμένιου γιατρού Αντενιάν και ζει με τους γονείς της σ’ ένα χωριό, στην Κεντρική Τουρκία. Όπως και οι Πόντιοι έτσι και αυτοί πέφτουν θύματα των ανελέητων διωγμών, που καταλήγουν στη Γενοκτονία. Η σωτηρία τους, βέβαια, οφείλεται στον ηρωισμό του αγαπημένου της. Ο Ισμαήλ – με κίνδυνο όχι μόνο της θέης του, αλλά και της ίδιας της ζωής του – αναλαμβάνει να τους οδηγήσει μακριά από την κόλαση των ατάκτων, στη Σμύρνη, χωριστά από την Ισμαήλ. Και όσο κι αν χαίρεται γιατί κατόρθωσαν να ξεφύγουν, ο καημός του χωρισμού και αυτού του έρωτα – που φαίνεται ανέφικτος – της δηλητηριάζουν τη ζωή. Ο αδιέξοδος αυτός έρωτας την οδηγεί σε ακραίες και παράτολμες κινήσεις.

Σταμάτης Μνατάς (Κωνσταντίνος Ελματζίογλου): Είναι ο μικρός αδελφός του Δημοσθένη που υπηρετεί λοχαγός στον ελληνικό στρατό και βρίσκεται με τη μεταφορά στρατευμάτων στη Μικρά Ασία. Οι συγκυρίες θα τον φέρουν να ζήσει τις αγριότητες στη σφαγή του Αϊδινίου και να παίξει ενεργό ρόλο στην έκβαση των επιχειρήσεων. Αυτή η τρομερή εμπειρία επιτείνει το ζήλο του να πολεμήσει για την προστασία των ελληνικών πληθυσμών. Η συνάντησή του με τον Ισμαήλ – μια ιδανική συνάντηση δύο έντιμων αξιωματικών – θα οδηγήσει σε μια παράξενη σχέση αλληλοεκτίμησης που υπερβαίνει το γεγονός ότι ανήκουν σε αντίθετα στρατόπεδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Έντεκα νεκροί, 50 αγνοούμενοι στην προχθεσινή επίθεση τζιχαντιστών στη Μπουρκίνα Φάσo - Δείτε βίντεο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει για την «κόλαση» της Φαίης

Ζωγράφου: Ο 30χρονος «Έσκο», οι ληστείες, η απαγωγή γιου δημοσιογράφου και τα μοιραία λάθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης