Νατάσα Θεοδωρίδου: Η έκπληξη για τα γενέθλια της κόρης της, Ανδριάννας

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η έκπληξη για τα γενέθλια της κόρης της, Ανδριάννας

«Καλόψυχό μου παιδί χρόνια σου πολλά..γεμάτα έντονα μαγικά, σε λατρεύω» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της

natasa
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Ανδριάννα Φουστάνου. Η τραγουδίστρια ανεβάζει αρκετά συχνά στιγμιότυπα στα social media με τις κόρες της και δεν θα μπορούσε να μην αναρτήσει την έκπληξη που είχε ετοιμάσει για την εορτάζουσα που έκλεισε τα 22.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Νατάσα Θεοδωρίδου και φίλοι της 22χρονης Ανδριάννας Φουστάνου της ετοίμασαν μία έκπληξη με μία τούρτα. Αφού της τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι, εκείνη έσβησε τα κεράκια και πήρε μία μεγάλη αγκαλιά τη μητέρα της.

Το βίντεο ανέβηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Instagram, η οποία στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε:

«Καλόψυχο μου παιδί χρόνια σου πολλά..γεμάτα έντονα μαγικά..σε λατρεύω…» και πρόσθεσε μία κόκκινη καρδιά σε emoji.

Δείτε το βίντεο


Η Ανδριάνα Φουστάνου είναι η κόρη που απέκτησε η Νατάσα Θεοδωρίδου από τον γάμο της με τ0ον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο.

Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 2000 και σήμερα έκλεισε τα 22 της χρόνια. Η ίδια προτιμά να ακολουθεί ένα πιο διακριτικό μονοπάτι από την αδερφή και τη μητέρα της, μιας και έχει κλειστό το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρόλα αυτά, έχει εμφανιστεί σε μερικά βίντεο μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, Χριστιάνα Μπέτα.

Δείτε μερικά από αυτά







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης