Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram

Μετά τη διακοπή της συνεργασία τους για το «giveaway» σπίτι με θέα την Ακρόπολη, ο κορυφαίος αθλητής αποφάσισε να μην ακολουθεί πλέον τον Κοψιάλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Kopsialis
Τις τελευταίες ημέρες στα social media επικρατεί χαμός με όσα συνέβησαν, μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας που δήλωσε πως έπεσε θύμα βιασμού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Όταν η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου με τον οποίο ο νεαρός Influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης διατηρεί φιλικές σχέσεις. Λίγο μετά τη διάψευση του Δημήτρη Φιντιρίκου για την υπόθεση, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον ίδιο και τότε ξεκίνησε η «καταιγίδα» του #cancel_kopsialis.

Χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά και απολύτως ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, γνωστό και ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η χιονοστιβάδα αναρτήσεων εναντίον του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ενώ ένα βίντεο του ίδιου, φαίνεται να του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς όπως σχολιάστηκε «δικαιολογεί τις κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω... προκλητικότητας».

Ανάμεσα στα tweets υπήρχαν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία του μαζί του.

Τα αδέρφια 
Αντετοκούνμπο κινήθηκαν άμεσα, ανακοινώνοντας πως το «giveaway» σπίτι με θέα την Ακρόπολη, θα γινόταν αποκλειστικά από τον δικό τους λογαριασμό πλέον, ενώ και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη σειρά του, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απαντά, για όσα του καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα.



Οι σχέσεις ωστόσο του Αλέξανδρου Κοψιάλη και των αδερφών Αντετοκούνμπο μάλλον δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ακολουθεί πλέον τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram, σε αντίθεση με τον Influencer που συνεχίζει να τον ακολουθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Αττική Οδός, ένας δρόμος με πανάκριβα διόδια, χωρίς μέτρα για έκτακτες καταστάσεις - 200 άτομα παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένα

Κακοκαιρία: Το viral βίντεο στο TikTok για όσους παραγγέλνουν με τον χιονιά

Καραμανλής: Αποζημίωση €1.000 στους επιβάτες τραίνων που εγκλωβίστηκαν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης