#Cancel_Kopsialis: Το χάσταγκ που κατακλύζει το Τwitter - Τι συνέβη με τον γνωστό influencer

#Cancel_Kopsialis: Το χάσταγκ που κατακλύζει το Τwitter - Τι συνέβη με τον γνωστό influencer

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ο κορυφαίος -από πλευρά αριθμών- influencer της χώρας, ωστόσο, μετά την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη τα social media βρίσκονται εναντίον του

cancel_kopsialis_art
Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, η καταγγελία και τα δημόσια λόγια της μπορεί να έκαναν αρκετούς να της συμπαρασταθούν, ωστόσο, το ίδιο δεν συνέβη με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο λόγος για τον κορυφαίο Έλληνα Influencer με 1,2 εκατομμύρια ακολούθους, συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον πρωταθλητή και τον MVΡ του ΝΒΑ μάλιστα, διοργάνωσε τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό ίντερνετ δίνοντας δώρο ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Η επίθεση στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και το χάσταγκ που γέμισε το twitter

Πως συνδεέται όμως, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη; Τις πρώτες ημέρες που η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου με τον οποίο ο νεαρός Influencer διατηρεί φιλικές σχέσεις. Λίγο μετά τη διάψευση του Φιντιρίκου για την υπόθεση, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον ίδιο
Κοψιάλης
 

«Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του», εξηγεί στο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Αυτή δεν ήταν η αρχή της «καταιγίδας» του #cancel_kopsialis. Αυτό ξεκίνησε με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη.  Ο λόγος για τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media και προβαίνει σε αποκαλύψεις και φέρνει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις που ήταν άγνωστες.

Χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά  και απολύτως ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, γνωστό και ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείσιμο
Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η χιονοστιβάδα αναρτήσεων εναντίον του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ενώ  τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα βίντεο του ίδιου φαίνεται να του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς όπως σχολιάζεται «δικαιολογεί τις κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω... προκλητικότητας».

Ανάμεσα στα tweets βρίσκονται και πολλά που καλούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία του μαζί του.

Χαρακτηριστικά tweets με το #cancel_kopsialis:
 
 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης