Η Κέιτι Πέρι ποζάρει τόπλες και μας δείχνει πόσο έχουν μακρύνει τα μαλλιά της

Η Κέιτι Πέρι ποζάρει τόπλες και μας δείχνει πόσο έχουν μακρύνει τα μαλλιά της

Σε άλλη ανάρτησή της ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σύζυγό της, εκφράζοντάς του δημόσια τον έρωτά της για εκείνον

sexy-katy-
Η ζωή της Κέιτι Πέρι έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες καθώς απέκτησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ορλάντο Μπλουμ. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει αφοσιωθεί στη μητρότητα και αυτό είναι κάτι που τη γεμίζει και την ικανοποιεί.

Η ίδια μοιράζεται στιγμές στα social media τόσο από την προσωπική της ζωή όσο και από τα επαγγελματικά της. Η Κέιτι Πέρι ανέβασε τις προάλλες σέξι φωτογραφίες στις οποίες θέλησε να δείξει πόσο πολύ έχουν μακρύνει τα μαλλιά της. Ποζάρει με την πλάτη στο φακό, ενώ από τη μέση και πάνω είναι γυμνή.



Σε άλλη ανάρτησή της ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σύζυγό της εκφράζοντάς του δημόσια τον έρωτά της για εκείνον.

Κλείσιμο


Η μητρότητα έφερε την πιο όμορφη αλλαγή στη ζωή της
Η τραγουδίστρια απέκτησε τον Αύγουστο το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Ορλάντο Μπλουμ και έκτοτε η ζωή της άλλαξε εντελώς, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό L' Officiel. Στην συνέντευξή της εξηγεί ότι απολαμβάνει φυσικά το επάγγελμα της και την ξέφρενη ζωή, όμως σίγουρα προτιμά περισσότερο, να βρίσκεται στο σπίτι της με την οικογένειά της.

«Έχω περάσει καταπληκτικά τα τελευταία χρόνια λόγω της καριέρας μου. Διασκεδάζω πραγματικά με όλα αυτά τα κοστούμια και τα φώτα, τα σκηνικά, τα θεατρικά, αλλά έχω μία διαφορετική ζωή στο σπίτι, εντελώς φυσιολογική. Δεν αισθάνομαι πλέον πως πρέπει να εμφανίζομαι παντού και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο ότι έχω καταλάβει ποια είναι η επαγγελματική και ποια η προσωπική μου ζωή», ανέφερε η Κέιτι Πέρι.

Ακόμα, μίλησε για τα τραύματα που είχε στο παρελθόν σχετικά με την αγάπη που είχε δεχτεί και πώς η αγάπη της κόρης της, Ντέιζι, έχει καταφέρει να επουλώσει τις πληγές της: «Σαν performer είχα συνηθίσει να με αγαπούν και να με θαυμάζουν. Όμως πάντα ένιωθα ένα κενό στην καρδιά μου, σαν να μην έχω αγαπηθεί πραγματικά. Βέβαια, ο αρραβωνιαστικός μου με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό, όμως όταν ήρθε η κόρη μου κατάλαβα τι σημαίνει αγάπη ανευ όρων». Η Κέιτι Πέρι εξήγησε πως μόνο ένα βρέφος μπορεί να σε αγαπήσει πραγματικά, γιατί στην ουσία σε αγαπά πριν καν μάθει ποιος είσαι.

«Ξαφνικά, κάποιος σε κοιτάει με λατρεία χωρίς να ξέρει για το παρελθόν σου, το πορτοφόλι σου, την φήμη σου. Η Ντέιζι δεν ξέρει τίποτα και παρόλα αυτά δεν την νοιάζει να μάθει, απλά με αγαπά και την αγαπώ. Αυτό είναι αγάπη. Αυτό είναι όλα όσα ζητούσα», καταλήγει η διάσημη τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως μόνο μετά τον ερχομό της κόρης της ένιωσε ολοκληρωμένος άνθρωπος.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως πριν τον Μπλουμ δεν σκεφτόταν σε καμία περίπτωση τη μητρότητα, γιατί θεωρούσε πως «θα τα κάνει θάλασσα». Μόλις όμως τον γνώρισε και είδε τη σχέση που διατηρεί με το παιδί, που έχει αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του, Μιράντα Κερ, άλλαξε γνώμη. «Ο τρόπος, με τον οποίο τον στηρίζει, τον αγαπά, κάνει όλη αυτή την απόσταση για εκείνον, με έκανε να σκεφτώ: Οκ, αυτός είναι διαφορετικός, είναι ο μελλοντικός πατέρας των παιδιών μου».

Τέλος, η Κέιτι Πέρι ανακοίνωσε πως καμία από τις στιγμές της στη showbiz δεν την έκανε ποτέ να λάμψει έτσι. Η μητρότητα είναι «θεραπεία» για εκείνη και έχει σκοπό να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην κόρη της.


Ειδήσεις σήμερα:

Έφυγε ο «Διομήδης», έρχεται ηλιόλουστο τριήμερο

Με γρήγορα βήματα η διαδικασία για τη διπλή αύξηση του κατώτατου μισθού

Ο Κάνιε Γουέστ αγωνίζεται να κάνει την Κιμ Καρντάσιαν να ζηλέψει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης