Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη, αλλά και για το φρικτό περιστατικό που η ίδια έπαθε σοβαρά εγκαύματα όταν άρπαξε φωτιά η μπλούζα της.
«Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.
Για το τροχαίο ατύχημα που είχε το 1999, η Μαίρη Χρονοπούλου είπε: «Φρικτοί πόντοι, εγχειρήσεις… Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι. Με τουμπάρισε και έσπασα στα δύο. Ήταν μια 20ετία φρίκης».
«Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη. Έκανα 11 εγχειρήσεις. Τέτοιοι πόνοι, να θες να πεθάνεις και να μην πεθαίνεις», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέχεια.
«Έφτιαχνα το ισχίο μου που είχε σπάσει από τη σύγκρουση κι έπαθα ανακοπή, ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική. Από πέρυσι ως φέτος άλλαξε η ζωή μου. Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το “εισιτήριο”», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.