Μαίρη Χρονοπούλου: Δε θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι - «Στρέφεται» στην τηλεόραση

Μαίρη Χρονοπούλου: Δε θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι - «Στρέφεται» στην τηλεόραση

Η ηθοποιός έκανε γνωστή την απόφασή της μέσω του Instagram

μαιρη
Μακριά από το θεατρικό σανίδι θα μείνει τελικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, κάτω από την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να μην συμμετάσχει τελικά στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συμφωνία δεν έκλεισε τελικά και οι δύο πλευρές αποφάσισαν τελικά, να αποχωρήσει τελικά η ηθοποιός από την παράσταση. Παρόλα αυτά, δεν μένει άπραγη και όπως αποκαλύπτει η δημοσίευσή της, ετοιμάζεται για ένα τηλεοπτικό βήμα. 

«Δεν θα παίξει στο θέατρο η Μαίρη Χρονοπούλου! Οριστική η απόφασή της. «Δεν επιτεύχθηκε τελική συμφωνία» . Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, με συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο της Political.gr, Γιάννη Αρμουτίδη, ξεκαθαρίζει ότι δεν επιστρέφει στο θέατρο. Και δεν θα συμμετέχει στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων». Μιλώντας πριν λίγες ημέρες με την παραγωγή της παράστασης, δεν προχώρησαν σε τελική συμφωνία. Κυρια Χρονοπούλου σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό, διέρρευσε ότι θα συμμετέχει στο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη - το οποίο θα παρουσιαστεί, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή, ως μιούζικαλ- σε σκηνοθεσία του Χρήστου Σουγάρη. «Δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε τελική συμφωνία, διότι δεν συμφώνησαν και τα δυο μέρη στις επιμέρους λεπτομέρειες.» Δηλαδή η περίπτωση συνεργασίας σας έληξε και η απόφασή σας είναι οριστική; «Ναι! Τους είπα ότι θα είμαι στην πρώτη σειρά να τους χειροκροτήσω και θα το κάνω με όλη μου την καρδιά, γιατί είναι μία προσπάθεια αξιολογότατη. Η μεγάλη μου στεναχώρια είναι ότι δεν θα συνεργαστώ με την ψυχή της καρδιάς μου. Τον Κορκολή, τον Στεφανάκο μου.» Από έγκυρες πληροφορίες, η Μαίρη Χρονοπούλου συζητά μια σπουδαία δουλειά για την τηλεόραση. Σε ερώτηση μας, απέφυγε διακριτικά να απαντήσει. Η Μαίρη Χρονοπούλου, αυτή την περίοδο, ασχολείται με αγάπη και ιδιαίτερη προσήλωση με τη λειτουργία της προσωπικής της σελίδας στο ίνσταγκραμ: marychronopoulou_official.  Η αγαπημένη ηθοποιος ήδη γνωστή στο πανελλήνιο για την ανθρωπιστική της στάση, σκοπεύει να την επεκτείνει μέσω της αξιοποίησης της σελίδας της», γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτησή της:





Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός με 608 διασωληνωμένους και ρεκόρ θανάτων

Σύννεφα lockdown πάνω από την Ευρώπη - Στο συρτάρι το «Plan B» της Αθήνας

Νίπτει τα χείρας η Διαρκής Σύνοδος: Μη εφικτός ο έλεγχος των rapid test για την είσοδο στους ναούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης