Τα κάνει όλα και συμφέρει… Ο λόγος για την πολυτάλαντη όπως αποδεικνύεται Κάτια Ταραμπάνκο η οποία μετά το GNTM, τους Θαλασσόλυκους και το Survivor δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στον κινηματογράφο.
Το μοντέλο πριν την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ είχε ασχοληθεί και με την ηθοποιία παίζοντας στη σειρά του ANT1 «Επιστροφή».
Ήδη από χθες το βράδυ έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το τρέιλερ για την τέταρτη ταινία της σειράς The Bachelor με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μελέτη Ηλία και Θανάση Βισκαδουράκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Το βίντεο που ουσιαστικά σηματοδοτεί την κυκλοφορία της συνέχειας των ταινιών δημοσίευσε και η Κάτια Ταραμπάνκο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνοντας έμμεσα ότι θα την δούμε στον κινηματογράφο!
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.