Κάτια Ταραμπάνκο: Tο Survivor, οι σκέψεις γάμου και η παρουσίαση του My Style Rocks

Κάτια Ταραμπάνκο: Tο Survivor, οι σκέψεις γάμου και η παρουσίαση του My Style Rocks

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε και ποιους βλέπει στοv τελικό 

katia
Η Κάτια Ταραμπάνκο υπήρξε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor όμως έφυγε οικειοθελώς εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αποκαλύπτοντας τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά της σχέδια. Σε ό,τι αφορά τη "θητεία" της στο ριάλιτι επιβίωσης η Κάτια δεν έκρυψε ότι ήταν μία δυνατή εμπειρία ενώ αποκάλυψε και ποιους θέλει να δει στον τελικό.

Η ίδια ξενάγησε την κάμερα της εκπομπής στο σπίτι όπου συζεί με τον αγαπημένο της, με τον οποίο μάλιστα ανταλλάσσουν τρυφερά μηνύματα με post it στο ψυγείο σχεδόν καθημερινά.

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου και παιδιών με τον Κωνσταντίνο Χωρινό όμως όπως είπε προτεραιότητα και για τους δύο έχει η επαγγελματική τους ανέλιξη.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τις συζητήσεις στις οποίες βρίσκεται για την παρουσίαση του My Style Rocks αλλά και για την ταινία στην οποία πρόκειται να συμμετάσχει.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb7qgfc345y1-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης