Αμαλιάδα: Βίντεο - ντοκουμέντο μέσα από το σχολείο λίγα λεπτά μετά το μαχαίρωμα

Αμαλιάδα: Βίντεο - ντοκουμέντο μέσα από το σχολείο λίγα λεπτά μετά το μαχαίρωμα

Σοκάρουν τα πλάνα μέσα από το σχολείο - Οι συμμαθητές του βοήθησαν το θύμα να πλύνει και να καθαρίσει τις πληγές του

amaliada
Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο - ντοκουμέντο, μέσα από το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, λίγα μόλις λεπτά μετά το μαχαίρωμα 15χρονου μαθητή από μεγαλύτερο συμμαθητή του.

Μετά το αιματηρό περιστατικό, οι συμμαθητές του 15χρονου τον μετέφεραν στις τουαλέτες του σχολείου, προκειμένου να τον βοηθήσουν να ξεπλύνει το αίμα και να καθαρίσει τις πληγές του.

ilialive.gr - Video ντοκουμέντο μέσα από το 1ο ΓΕΛ


Σύμφωνα με τον ίδιο τον 15χρονο, ο οποίος μίλησε στο κανάλι του ANT1 για την επίθεση που δέχτηκε, ο 16χρονος «ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και, όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο», ενώ σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο αγοριών.

Ο 16χρονος, λίγες ώρες μετά το περιστατικό -ενώ στην αρχή είχε τραπεί σε φυγή- εμφανίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον πατέρα του, όπου και συνελήφθη. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και λίγο πριν από τις 11.00 το πρωί της Παρασκευής προσήχθη στον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί.

Κλείσιμο
Πηγή: https://www.ilialive.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης