Στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους περίπου 33 μέτρων που συμπλήρωσε τέσσερις δεκαετίες ζωής και αφού γλίτωσε από το… πριόνι.
Η «Πριγκίπισσα του Φεγγαριού» μαζί με τον Αϊ Βασίλη και τα «ξωτικά», συμμετείχαν στην εκδήλωση που σήμανε την έναρξη των εορτών και την έναρξη λειτουργίας του «Μύλου των Ξωτικών» που αύριο στις 6.30 το απόγευμα, θα τελεστούν τα επίσημα εγκαίνια του.
Παιδιά του ΚΔΑΠ «Ομόνοια», με τραγούδι έβαλαν σε ρυθμούς Χριστουγέννων τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση που στην συνέχεια απόλαυσαν πυροτεχνήματα.
Στην κεντρική πλατεία ήταν λιγότερα φέτος τα φωτισμένα δέντρα, ενώ τον εορταστικό διάκοσμο συμπληρώνουν εναέρια επί κεντρικών οδών και επί των γεφυρών της πόλης λαμπιόνια.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.