«Love Life Love Kavos». Ένα από τα μηνύματα Βρετανών τουριστών στα social media μαζεύει χιλιάδες likes και αποδεικνύει ότι οι ξένοι λατρεύουν τη ξέφρενη διασκέδαση στα ελληνικά νησιά. Η περιοχή Κάβος στην Κέρκυρα προσελκύει πλήθος «φτηνού» τουρισμού και οι κραιπάλες τους γίνονται πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης.
Η «σκοτεινή» πλευρά αυτής της λατρείας έχει όμως, και δυσάρεστη γεύση...
Δεκάδες νεαροί μεθυσμένοι, γυμνοί, λιπόθυμοι εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που έχουν καταναλώσει βρίσκονται πεσμένοι στα πεζοδρομία, σε σκάλες, σε τουαλέτες, σε βεράντες ενοικιαζόμενων δωματίων και όπου άλλου, όταν ξεμένουν από δυνάμεις... Ενα θέαμα τραγικό και λυπηρό, συνάμα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.
Οι δρόμοι γεμίζουν από ξέφρενους εικοσάρηδες που κρατούν μπουκάλια μπύρας και άλλων ποτών. Μεθυσμένοι φωνάζουν, τραγουδούν αλλά και «πιάνονται» στα χεριά για ασήμαντη αφορμή, κοιμούνται πάνω σε σκουπίδια...
Κλείσιμο
Η σελίδα στο facebook, «Turns out Kavos was ready for you», περιέχει φωτογραφίες μεθυσμένων Βρετανών, οι οποίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και «μοιράζονται» σε 23.000 χρήστες από τους οποίους ζητείται να παρέχουν και τις δικές τους φωτογραφίες.
Μια κοπέλα κείτεται στο έδαφος δίπλα σε αποφάγια πίτσας, μεθυσμένη, με ένα μαξιλάρι στο έδαφος να κοιμάται μαζί με τα σκουπίδια.
Μια παρέα γδύνεται στην παραλία, κρατώντας άδεια μπουκάλια μπύρας, και ψάχνει την ιδανική άσεμνη πόζα για το facebook.
Εικόνες ντροπιαστικές συντηρούν μια «μόδα» που δεν λέει να εκλείψει.
Δείτε βίντεο:
«Ο Κάβος των οργίων»: Βρετανοί λιώμα, γυμνοί, πεσμένοι στα πεζοδρόμια
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.