Αμφιλοχία: Βρήκαν ποιος έκλεψε το όπλο 20χρονου που βρήκε τον μπελά του

Αμφιλοχία: Βρήκαν ποιος έκλεψε το όπλο 20χρονου που βρήκε τον μπελά του

Ο άτυχος νεαρός είχε συλληφθεί για πλημμελή φύλαξη οπλισμού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Αμφιλοχία: Βρήκαν ποιος έκλεψε το όπλο 20χρονου που βρήκε τον μπελά του
Την ταλαιπωρία που υπέστη ένας 20χρονος ο οποίος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη οπλισμού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα Εμπεσού για να καταγγείλει την κλοπή του κυνηγετικού όπλου του, διαδέχθηκε η ικανοποίηση από το εντοπισμό του δράστη.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε και αποκαλύφθηκε ότι δράστης είναι ένας 52χρονος κάτοικος της ίδιας κοινότητας με τον 20χρονο, στην δημοτική ενότητα Ινάχου του Δήμου Αμφιλοχίας! Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Το κλεμμένο όπλο επιστράφηκε στο νεαρό, που υποσχέθηκε να το... προσέχει περισσότερο!

Ο 20χρονος κατέθεσε την 1η Ιανουαρίου μήνυση σε βάρος αγνώστων για την κλοπή του όπλου που είχε κάνει φτερά στις 27 Δεκεμβρίου μέσα από το φορτηγό του πατέρα του. Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Εμπεσού τον συνέλαβαν επειδή δεν τηρούσε τους κανόνες ασφαλούς φύλαξης του όπλου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα που τον άφησε ελεύθερο αφού όρισε τακτική δικάσιμο.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης