Άγνωστοι δράστες άδειασαν κυριολεκτικά έναν παιδικό σταθμό που λειτουργεί στην Γαστούνη της Ηλείας, αφού πήραν ακόμα και το πετρέλαιο θέρμανσης
!
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες εκτιμάται ότι εισέβαλαν στον παιδικό σταθμό στο χρονικό διάστημα από την περασμένη Κυριακή έως και χθες.
Όσον αφορά στον τρόπο που έδρασαν, φαίνεται ότι μπήκαν στον παιδικό σταθμό παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα του κτιρίου. Στην συνέχεια, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, άρπαξαν τρόφιμα, ηλεκτρονικές συσκευές, μια ψησταριά και μία μηχανή του γκαζόν.
Κλείσιμο
Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από την δεξαμενή πετρελαίου θέρμανσης, ποσότητα καυσίμου που ξεπερνά τα 1.500 λίτρα.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.