Φωτογραφίες: Κομήτης «προσγειώθηκε» στο Σύνταγμα

Φωτογραφίες: Κομήτης «προσγειώθηκε» στο Σύνταγμα

Με σύνθημα «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω» η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα ιδιωτικής ασφάλισης

Φωτογραφίες: Κομήτης «προσγειώθηκε» στο Σύνταγμα
Με σύνθημα «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω» η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα ιδιωτικής ασφάλισης με χάπενινγκ και διάφορες δραστηριότητες στην πλατεία Συντάγματος.

Μέσα σε μια ωραία ατμόσφαιρα και σύμμαχο τον καλό καιρό η ΕΑΕΕ σε μια συμβολική ενέργεια «προσγείωσε» κομήτη στην κεντρική πλατεία της Αθήνας για να τονίσει την αξία της ασφάλισης και τις προτεραιότητες γύρω από την ζωή μας και πως πρέπει να προλαβαίνουμε το απρόβλεπτο.

Κλείσιμο


Γύρω από το σημείο... πρόσκρουσης του κομήτη υπάρχει ένας αστροναύτης ο οποίος είναι η μασκότ της καμπάνιας και φωτογραφίζεται με τον κόσμο ενώ ταυτόχρονα όμορφα κορίτσια μοιράζουν ενημερωτικό υλικό για τον κόσμο, προκειμένου να μάθει τις μεθόδους πρόληψης γύρω απο το θέμα της ασφάλισης, οποίος φωτογραφίζεται κερδίζει και ενα γλύκισμα στην μορφή του μετεωρίτη.



Ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Α. Σαρρηγεωργίου υπογράμμισε πως στην περίοδο της κρίσης οπου τα οικονομικά αποθέματα των πολιτών είναι μειωμένα και οι παροχές του Κράτους περιορίζονται, η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών παραμένουν ανασφάλιστοι, με κίνδυνο να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν μια ενδεχόμενη ζημιά, ένα πρόβλημα υγείας κ.α.



Ειδικά στους κρίσιμους τομείς της προστασίας της υγείας, της διασφάλισης της σύνταξης και τις προστασίας της περιουσίας επιβάλλεται να εξηγήσουμε στους πολίτες ποιοι είναι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν και ποιες λύσεις μπορεί να προσφέρει η Ιδιωτική Ασφάλιση.



Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η καμπάνια για την Ημέρα Ασφάλισης. Εμεις, ως ελληνική ασφαλιστική αγορά είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με το Κράτος ώστε να καταρτιστεί ένα πλαίσιο συνεργασίας προς όφελος των πολιτών.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης