Κύπριος με 2,5 κιλά κοκαΐνη συνελήφθη στην Τουρκία

Κύπριος με 2,5 κιλά κοκαΐνη συνελήφθη στην Τουρκία

Ο 36χρονος εντοπίστηκε από τους Τούρκους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο μετά την άφιξη του στη Κωνσταντινούπολη, από τη Βραζιλία

Κύπριος με 2,5 κιλά κοκαΐνη συνελήφθη στην Τουρκία
Στα χέρια της τουρκικής αστυνομίας βρίσκεται 36χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ» στη Κωνσταντινούπολη έχοντας στη κατοχή του 2,5 κιλά καθαρή κοκαΐνη. Μέχρι χθες αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του, παρά το ότι η κυπριακή αστυνομία ζήτησε ενημέρωση μέσω της Interpol.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε από τους Τούρκους αστυνομικούς μετά την άφιξη του στη Κωνσταντινούπολη, από τη Βραζιλία. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στα τοιχώματα της βαλίτσας του και ήταν συσκευασμένα σε πλάκες τους μισού κιλού.

Ο 36χρονος Ελληνοκύπριος, από τη Κωνσταντινούπολη επρόκειτο να πάρει πτήση για το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στα κατεχόμενα, με προφανή στόχο να μεταφέρει τη κοκαΐνη στις ελεύθερες περιοχές.

Όπως διαπιστώθηκε είχε αναχωρήσει πριν λίγες μέρες από τα κατεχόμενα για τη Κωνσταντινούπολη και από εκεί για τη Βραζιλία, από όπου παρέλαβε τα ναρκωτικά. Μέχρι χθες δεν ήταν ξεκάθαρο εάν επρόκειτο για «βαποράκι» ή μετέφερε τα ναρκωτικά για να τα εμπορευθεί ο ίδιος.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης