Alpha: Μόνο η είσοδος του δωματίου Καλογρίτσα δεν φαίνεται στο βίντεο

Alpha: Μόνο η είσοδος του δωματίου Καλογρίτσα δεν φαίνεται στο βίντεο

Τι καταγγέλει ο Alpha μετά την εξέταση του υλικού που έγινε σήμερα - Θέτει θέμα ακυρότητας συνολικά του διαγωνισμού

Alpha: Μόνο η είσοδος του δωματίου Καλογρίτσα δεν φαίνεται στο βίντεο
Σοβαρά θέματα ως προς την ίση μεταχείριση των διαγωνιζομένων, θέτει ο νομικός εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha, καθώς όπως καταγγέλλει το μοναδικό δωμάτιο του οποίου η είσοδος δεν καταγραφόταν καθαρά από κάμερα ήταν αυτό του κ.Καλογρίτσα. 

«Ξεκίνησε η μελέτη του υλικού και υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα. Ενώ όλες οι πόρτες όλων των διαγωνιζομένων φαίνονται από κάμερες, στην πόρτα του κ. Καλογρίτσα δεν υπάρχει κάμερα.

Μπορεί κάποιος να την δει στην κάμερα στην άκρη, με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει μεγάλη, σοβαρή ανισότητα στον τρόπο με τον οποίο καταλήφθηκαν οι άλλοι διάδρομοι και ο διάδρομος του κύριου Καλογρίτσα. Το κρίσιμο σημείο είναι η πόρτα εισόδου και εξόδου», δήλωσε ο Πάνος Λαζαράτος. 

Κλείσιμο
Ο εκπρόσωπος του Αlpha τόνισε ότι «τίθεται σοβαρό θέμα για το σύνολο του διαγωνισμού, για πολλούς λόγους, αλλά για ένα σημαντικότερο: Ο κύριος Καλογρίτσας συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία με χρήματα που δεν είχε». «Αυτό σημαίνει ότι όλη του η οικονομική συμπεριφορά επηρέασε όλους τους άλλους υποψηφίους. Αυτό καθιστά τον διαγωνισμό στο σύνολό του ως προβληματικό».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης