Πύλη εισόδου προσφύγων ο Έβρος: Συνελήφθησαν δύο διακινητές

Πύλη εισόδου προσφύγων ο Έβρος: Συνελήφθησαν δύο διακινητές

Οι Πακιστανοί δράστες μετέφεραν 12 άτομα της ίδιας εθνικότητας από την Τουρκία - Χρησιμοποίησαν μία μικρή φουσκωτή βάρκα

Πύλη εισόδου προσφύγων ο Έβρος: Συνελήφθησαν δύο διακινητές
Το ποτάμι του Έβρου προστέθηκε στη λίστα με τους διαδρόμους που έχουν επιλέξει οι διακινητές, προκειμένου να περνούν παρανόμως από την Τουρκία στην Ελλάδα τους πρόσφυγες. Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί σημαντικά τα περιστατικά. Το τελευταίο καταγράφηκε την Τρίτη το απόγευμα, όταν εντοπίστηκε ένα γκρουπ 12 ατόμων, να επιχειρεί με οδηγούς τους δύο διακινητές του, να διασχίσει το ποτάμι.

Οι συνοριοφύλακες προχώρησαν στη σύλληψη των δύο 35χρονων Πακιστανών διακινητών, οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν τους 12 συμπατριώτες τους, χρησιμοποιώντας μία μικρή φουσκωτή βάρκα.

Οι δύο διακινητές επιχείρησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να τους καταδιώξουν οι αστυνομικοί και να τους ακινητοποιήσουν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Εκτός της διακίνησης προσφύγων, οι δύο 35χρονοι βαραίνονται και με το αδίκημα της απείθειας έναντι των αστυνομικών οργάνων.

Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης