Συνελήφθη αρχηγικό μέλος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία

Συνελήφθη αρχηγικό μέλος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία

Στη σύλληψη ενός αρχηγικού μέλους της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» για την χθεσινή επίθεση στην πρεσβεία της Τουρκίας προχώρησε σήμερα η Αστυνομία

Συνελήφθη αρχηγικό μέλος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία
Στη σύλληψη ενός μέλους της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» για την χθεσινή επίθεση στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γνωστό μέλος της οργάνωσης το οποίο και οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία ο συλληφθείς είναι αρχηγικό μέλος της οργάνωσης.

Βίντεο από την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην τουρκική πρεσβεία
Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου δέκα άτομα χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν φέιγ βολάν στην τουρκική πρεσβεία με την υπογραφή της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, θέλοντας να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους Τούρκους.

Επίσης, οι αναρχικοί πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές στο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β', μόλις λίγα μέτρα απότο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έσπασαν σπασμένα παράθυρα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν μόλις δυο βήματα από το γραφείο του πρωθυπουργού και το Προεδρικό Μέγαρο, μετά την «ακτιβιστική» τους ενέργεια, τρέχοντας, διέφυγαν ανενόχλητοι προς το Παγκράτι. Κι αυτό σε μία περιοχή που θεωρείται από τις καλύτερα φρουρούμενες στην Αθήνα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης